Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bulaşık (+18 fıkra)

remziii

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Yeni bir motosiklet alan Serdar ,satıcı , yağışlı havalarda metal aksama sürmesi için gilis yağı hediye eder.yağı cebine kor ve kız arkadaşına hava atmak için onun işyerine gider,gel seni şehir gezintisine çıkarayım der.Aysun: bari bizim eve gidelim hem yemek yeriz hem de seni annem ve babamla tanıştırmak istiyorum demiş.Serdar önde Aysun arkada sarılmış vaziyette giderler.
Aysun:Bak sana bir tüyo vereyim bizim evde yemek te asla konuşulmaz,eğer kim konuşursa bulaşıkları o yıkar demiş,
Serdar da amann 4 kişinin bulaşıkları ne olacak yıkarım..eve geldiklerin de mutfağın yanındaki büyük odanın bulaşıklarla dolu olduğunu görünce hayrete düşmüş.neyse yemek hazır ama çıt yok..
Serdarın aklına bir şeytanlık gelmiş ulan demiş ben burda Aysuna el hareketi yapsam kimse karışmaz,ses yok tabi ulan demiş ben bur da Aysunu şey mi yapsam demiş ve yapmış yine çıt yok,ulan demiş Aysunun Annesi de fena değil onuda mı düzssem ,aynen ..
derken bu arada bir gök gürültüsü kopunca Serdarın aklına motosikleti gelmiş ve eliyle cebindeki glisyağını çıkardığında
Aysunun babası ellerini havaya kaldırmış ve tamam bulaşıkarı ben yıkarım demiş...:)

Yuhh..!!!! Remzi müstehcenlikte sınır tanımıyom diyon hee...Kahvedemi anlattılar bu fıkrayı?

herkes nerde ne konuşacağını iyi tartmalı diye düşünüyorum burada bu fıkranın ne işi var kardeş yakışmadı biraz adaba uygun hareket edelim

İğrenç, bu ne edepsizlik, sitede bayanlar davar...

bu bölümde görevli MOD arkadaşların bu fıkrayı derhal silmelerini ve bu tip fıkralara sitede yer verilmemesi için gereken dikkati göstermesini istiyorum gerçekten iğrenç bir fıkra sanki köy kahvesi burası... Arkadaşım bir daha bu tip fıkralar yazma unutmaki sitemizde bayan arkadaşlar var..

arkadaşlar özür nasıl kadıracağımı bilmiyorum yardım ederseniz ok...

Fıkranın altındaki DÜZENLE ye tıkla, çıkan yerden sil yada düzenle...

Üst Alt