Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bulunduğum yerdeki Sakatlar Derneği'ne üye olduktan sonra taşınırsam ne olur?

besalti20

Aktif Üye
Konular
295
Reaksiyonlar
12
Ben trafık kazası sonucu omurılık felclısı oldum. Bulundugum yerın sakatlar dernegine uye olursam ve sonra baska bır sehırde oturursam herhangı engel olurmu.

mrb.ben herhangi bir sakatlar derneğine bugüne kadar hiç üye olmadım...bana artıları ve eksileri ne olur diye düşünmeye başladım şu sıralar belkide ihtiyaç duyuyorum benim gibi olan insanlarla konuşmaya...sizlerin fikri ne olur acaba bu konuda...

BBencce o acıdan guzel olumlu bır artısı olur onun dısında bence fazla bır artısı olacagını sanmıyorum

besalti henuz dernekle hiçbir ilişkin olmamasına rağmen önyargılısın.Sen bir üye ol bunu sonra tartışalım
Bende engelli olduktan 4 sene sonra dernege üye oldum.Kesinlikle kendim için çok faydası oldu.önceleri dışarı çıkmak istemezdim,sanki tek engelli bendim ve sokaga çıkınca herkezin gözü bendeymış gibi duyguya kapılıyordum.Dernek ve baskete başlayınca bunları aştım.Sadece bir örnek bu.En önemliside haklarımıza örgütlü olarak sahip çıkma olanagı saglıyor.Tabiiki doğru dernegi bulmak.Birde mutlaka üye olmak zorunda değilsiniz,önce kendi kafanızda gidip gelerek degerlendirmenizi yapıp kararınızı daha sonra verirsiniz.

çeyrek mil bence trabzon'da ki tsd hakkında böyle konuş. genel olarak konuşma.

teşekkürler...

Bence butun dernekler ıcın genell konusmamlıyız...
wedo arkadas haklı bıraz ön yargılıyım fakat genelleme yapınca turkıye genellı var olan derneklerce.sıteden duydugum ogrendıgım kadrıyla bırazz bende haklıyım gıbıme gelıyor..

Üst Alt