Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bundan sonrası nasıl olacak? Omurilik felçlilerin cinsel deneyimleri..?

Stephen Hawking

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
şimdi yazacaklarıma evli olanlardan değilde, benim durumda olan bekarlardan veya bekarken benzer şeyler yaşamış kişilerden cevap bekliyorum.
Benim için artık atadan dededen kalma usullerle cinselliği yaşama imkanı kalmadı (nedeni önemli değil gerekirse açıklarız).
Peki bundan sonra ne olacak? Bu defteri sonsuza kadar kapatacak mıyım?
Ben biraz sağı solu okudum. Kim ne yapıyor falan diye ama yabancılar ve bizim kültür uyuşmadığı için pek ikna olduğum söylenemez.
Mesela bir Türk kızı böyle bir ilişkiye normal bakar mı? Açıkcası bence bakmaz gibi geliyor.

Bu konuda ,bizzat tecrübe etmiş, müspet sonuç almış kişiler varsa yüreğime yeni bir umut daha koyacağım.

Ne dersiniz? Olay bitti mi?

Stephen Hawking'i görünce motor nöron aklıma gelmişti..
Yaşınız kaç bilmiyorum ama cinsellik ile maddiyat başabaş gider...
Paranız varsa herşeyi yaşarsınız...
Örnek; Metin Şentürk

Anti Oksidan;

orası işin başka bir boyutu ve sözüne kısmen katılıyorum.
Ama ...senin sevdiğin ve seni seven, biriyle olan ilişkilerin duygusal doyumu eksik kalıyor.
Penis erkekliğin sembolü ve cinsellik olayında bir numaralı doğal aktördür.
Bizim gibi belli kalıpların kuşatmasının herşeye egemen olduğu toplumlarda ise belirleyiciliği daha da etkinleşiyor.
Eş ve arkadaş seçiminde bir numaralı şart olmasını yadırgamıyorum.
Ama istisna kişilerde olmalı gibime geliyor.Umarım onlarla birgün karşılaşırım.

Üst Alt