Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bunları bir kadından hiç duydunuz mu?

Konular
106
Reaksiyonlar
0
Bunları bir kadından hiç duydunuz mu?

1. Peki aşkım, öyle olsun.

2. Bugün anneler günü, annene gidelim.

3. Kaç çocuğumuz olsun hayatım?

4. Sen maç izlerken ben ütü yaparım.

5. Bugün Pazar, istediğin kadar çarşıda kalabilirsin.

6. Yok hayatım istemem, herşeyim var çok şükür...

7. Tanga giymemi ister misin?

8. Seni seviyorum aşkım.

9. Annem seninle mutlaka evlenmem gerektiğini söylüyor.

10. Babam mesleginin gelecek vaad ettigini söyluyor.

11. Spor giyinmene bayılıyorum.

12. Sence popom çok mu küçük?

13. Ben ek kart istemiyorum. Bir kart ikimize yeter.

14. Çok eğlendiniz mi?

15. Bebeğimiz olursa adını sen koy aşkım.

16. Baaaak, bu eşyaları mutfak parasından arta kalanları biriktirerek aldım

17. Daha büyük ekranlı bir televizyon almak istersen alabilirsin.

18. Sana bir bira açmamı ister misin?

19. Bu sene tatile gitmesek de olur.

20. Bana bu kadar fazla vakit ayırma arkadaşlarını çok ihmal ediyorsun.

21. Evin küçüğü büyüğü olmaz şekerim. Ev evdir.

22. Arabayı birkaç yıl daha kullanalım, olmaz mı?

23. Bu akşam mantı mı yapayım, içli köfte mi, hünkar beğendi mi?

24. Sucuklu yumurta yapmana bayılıyorum.

25. Bebeğin mamasını ben yaparım, sen git uyu.

26. Annem ve babam bize geleceklermiş, haydi kaçalım.

27. Abime söyleyeyim, seni şirketine finansman müdürü yapsın.

28. 10 lira fazla bana, 5 ver sen.

bak ne güzel anlamışsınız, böyle saçma şeylerin asla ağzımızdan çıkmayacağını:) süpersiniz,tebrik ediyorum:D

Boylesı ancak cennette bır hurı olabılır.Yada ruyanda gorebılırsın :D

bunlar sizcede karşılıklı olmazmı herşeyi kadınlardan bekliyorsunuz siz karşınızdakine yaparsanız oda söyler belki herşeyi devlettem beklemeyin :)

erkeğide yola sız getırecenız gayrı olay sızde bıter kadınlar uzum suyuysa bızde bal sutu gıbıyız hakıkısı az bulunan bal sutu erkeği ama tabıkı bır andada çok bulunan inek sutu gıbıyız :cool:

Bizim uzumlerın cınsındenmıdır nedır hep sırke oluyorlar

Allah var duymadım:rolleyes: Evli değilim sanırım ondan:D

o kadar acımasız olmayın ya:)içlerinde söylenenlerde var yapmayın.bakın bekarların gözü korkuyor:)

hayatın gerçeklerini söylüyoruz burcu ilhan örenmiş olurlar bekar arkadaşlar eşlerine söylücek eşindende beklicek :)

BİR ERKEK NEYİ BEKLER-
Gerçek bir kadın bekler!
Annesinin beslediği gibi besleyebilen..
Evini temiz ve sıcak tutan..
Dır dır etmeyen..
...-Paranın kıymetini bilen-..
Bütün gün çalışıp,
Bütün gece dans edebilen..
Vee hayır demeyen..
Asla başı ağrımayan..
Her zaman tedbirli..
Yalnız kendisini sevecek..
Ve şımartacak bir kadın Bekler..
ÇOK BEKLER... :):):)
[SIZE=2][/SIZE]

Böyle bir olayı ancak vicdanı olan ayrıca yokluğu varlığı ve allah korkusu olan ve eşini yürekten seven bir kadın yapar.böyle düşünceye sahip bir kadın varsa. erkeğinden de bunları ister.ve ben böylekadını başımın tacı yaparım. onunla gerekirse diri diri mezara girerim.çünkü böyle bir kadın allah katında cennetliktir.bence

[FONT=Comic Sans MS]İyide Leccebüm " Bir erkegi rezilde vezirde eden kadındır " şeklinde bir söz de var. Diger yandan, 7. soruyu sormasını zaten istemem, 12. soruyu ise hatunlar özellikle sorarlar. Çünkü erkeginin kendisine " Olur mu hayatım senin popon gördügüm en muhteşem yuvarlaklar " demesi fırsatını tanımak ister. 25 i ise her daim söyler çünkü çocugun zehirlenmesinden korkar :eek:.[/FONT]

günümüz dünyasında kadınlar erkeklerden daha çok gezme eğlence düşkünü ve zevk dünyasındalar baksanıza ayşe hanım bile çok beklersiniz diyorsa ve bunu sitemizin bir üyesi diyorsa vay böyle bir aileye

espiri anlayışınıza noldu beyler?biz kadınların aile kavramına siz erkeklerden daha fazla önem verdiğimiz tartışılamaz bile...

bayanlar her zaman mantığıyla hareket ederler .erkekler duygularıyla hereket eder unutmayın bunu bayanlar.

[FONT=Comic Sans MS]Mübeccel hanım siz bayanların biz erkeklerden daha fazla önem verdigi olarak açıkladıgınız o " aile kavramı " ndan kastınız ne demek, birazcık izah ederseniz hiç olmazsa biz erkeklerde bir kaç kelime ile espri anlayışımızı ortaya dökme fırsatı buluruz sanırım...[/FONT]

siz erkekler (istisnalar üzerine alınmasın) bu sıraladığınız şartlara acaba ne kadar uyuyorsunzki bizden bukadar fedakarlık bekliyorsunz fazlasıyla kendimizden ödün veriyoruz ama yinede kıymetimiz biliniyormu asıl bence bunu tartışmalıyız :confused:

Amacım burada polemik yaratmak falan değil.Bayanlar aileye daha çok önem veriyorlar daha çok sahipleniyorlar diye düşünüyorum çünkü Rabbimin kadınlara vermiş olduğu bir annelik duygusu var.Bu duygu kadınları siz erkeklerden daha merhametli,daha sahiplenici,daha vefakar,daha cefakar,daha....bitmez.İstisnalar kaideyi bozmaz

Üst Alt