Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Burçlar için ilginç Yorumlar

Sehribanu

Aktif Üye
Konular
152
Reaksiyonlar
0
TERAZİ: Bu kadar iyi niyetli olma balım. İki yüzlülük yapamıyorsun, neysen o'sun.
Benim Teraz için muhteşem yorum yapmışlar:):)

KOÇ: Bir 'koç' ile sakın inatlaşmayın. İstediği her şeyi yapar sizde mal gibi ortada kalırsınız.

BOĞA: Vefalı olmakta dünya markasıdır. Sevdimi sonunu hiç düşünmeden sever. Yine çok güzelsin. İksir falan mı kullanıyorsun?

İKİZLER: Yavşak insanlardan nefret ediyorsun. Mutlaka herkes bir kere seninle aşk'ı yaşamalı.

YENGEÇ: Sanki senden daha iyisini bulacakmış gibi bi de seni beğenmiyor totoş herif. Çok sevimlisin ya la.

ASLAN: İnsan gerçekten kendini olduğundan fazla güvende ve huzurda hissediyor senin yanında. Bunun sırrını gerçekten merak ediyorum tatlım.

BAŞAK: Herkes anlayamaz seni, problem ise sende değil o aptallarda. Sana kötülük yapanlar hakkında bile kötü düşünemiyorsun melek.

TERAZİ: Bu kadar iyi niyetli olma balım. İki yüzlülük yapamıyorsun, neysen o'sun.

AKREP: Seni kaybedenler kendi eşşekliğine doymasın bebeğim. Seni daima mutlu edecek birini istiyorsun. Bunu gereğinden fazla hakediyorsun.

YAY: Senin güzelliğin ve farklılığın daima ortada zaten aşkım. Aşk şarabından satıyorsan bizde alalım.

OĞLAK: Sen benim sevgilim olsan sevmeye kıyamam la. Öyle herkese güvenmezsin. Heykelin dikilmeli senin bebek.

KOVA: Tabi seni kıskanıcaklar çünkü aralarında en iyisi ve en tatlısı sensin. Asaletin görülmeyecek gibi değil.

BALIK: Dostluklara çok önem verir, arkasından iş çevirenlerin ağzına sıçar. Kendisine yapılan kötülüğü asla unutmaz.

kesinliklee..:) birde BALIK olarak altını çizdiğim o yorumu yapanların, yaptıkları ortaya çıktıktan sonra suratlarının halini görmeye bayılıyorum.. :)

Doğru
:eek: Ne güzel yorum yapmışlar burcuma:eek: :)

KOÇ: Bir 'koç' ile sakın inatlaşmayın. İstediği her şeyi yapar sizde mal gibi ortada kalırsınız.

İyi okuyun bakın;)

Üst Alt