Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Burs başvurusunda engelli anne-babanın olması avantaj sağlar mı?

ferit7745

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Mrb arkadaşlar ben %77 ortoprdik engelliyim kızım bu sene üniversite sınavına girdi Sayet iyi bi yer kazanırsa kyk ve burslardan faydalanmasın da benim engel durumunun artı veya eskileri neler olur nelerden faydalanabilir bildiklerini zi paylaşırızsanız mutlu olurum tsk ederim şimdiden

Engelli olmanız bu konuda artıdır devlet yurduna yerleşmede öncelik tanınıyor karşılıksız bursdada ekonomik durumunuz daha ön planda tutuluyor yurt ve burs başvurusu yapacağınız zaman formda zaten engel durumu soruluyor geri ödemeli kredi zaten başvuran herkese çıkıyor umarım kızınız istediği bölümü ve üniversiteyi kazanır başarılar dilerim şimdiden

Bende üniversite öğrencisiyim.Kyk da karşılıksız burs çıktı birde kyk yurdu çıktı. Şansıma yurt yeni yapılmıştı tek kişilik oda çıktı bana.ama sizinki için kızınızda engel durumu yoksa sizinkinin ona yansıyacağına sanmıyorum ama kesin birşekilde öğrenmek için kyk çağrı merkezini aramanızda fayda var

Yansıyor bende oldu cunku

yansır bi de okuyan biri daha varsa ve de üzerinize ev araba yoksada yansır

Üst Alt