Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bursa Dörtçelik Ruh Sağlığı Hastanesi'nde yatan var mı?

Konular
28
Reaksiyonlar
2
Perşembe günü psikatrist ile görüşmem olacak. Hastaneye yatıracak gibime geliyor. Orada yatmış kişiler varsa anlatabilir mi nasıl bir yer?

ben 4 kez yatarak tedavi gördüm pişmanım akıl hastanesi derken

sigarayı çoğalttım 3 paket içiyordum günde 1 paketti normalde birde dışarı çıkamıyorsun market ihtiyacını gideremiyorsun

vakanüvis_faruk
bakır köy eren köy samsun ruh ve sinir hastanesi koşullarıyla ilgili bigim var ..ama söylediğiniz hastane ile ilgili bilgim yok..hastaneden hastaneye koşullar değişiyor..genel bir yorum istiyorsan ALLAH akıl hastanelerine kimseyi düşürmesin..

Ahmet T
Beni çok güldürdün sanki Tatile gitmiş ALLAH Seni iyi etsin emi
bir çok akıl hastanesinde dışarı çıkmak alış veriş yapmak kafana göre bahçeye çıkmak yasak..iki 3 günde yarım saat dışarı çıkarsın Sigara telefon yasak 2 saate 3 dal verirler..

sigara içmek serbest hatta odası var yakınların getiriyor ihtiyacını yakınlarım servise geldiğinde ooo ahmet tatil köyü gibi len bırası diyordu fena değil ama dısarı çıkamıyorsun hatta sevgili bile yaptım yani

valla bizde iç dur gece 1 de kapanıyor sabah 6 da açılıyor oda gece 1 den sonra uyuyamıyanlara hap veriyorlar dı

deli deme rahatsızılık geçirmiş iyileşecek de:cool:

şu ruh sağlığı hastaneelrine akıl hastanesi denmesine uyuz oluyorum. Kardeşim PSİKİYATRİK HASTALIKLARIN ÇOĞU ZEKİ İNSANLARI VURUR.. BU DA BEYNİN ÇALIŞMA SİSTEMİ İLE ALAKALIDIR. SİZ HALA AKIL HASTASI DEYİP DURUN BAKALIM. JOHN NASH e de ŞİZOFREN demişlerdi. Ama bu onun Matematik Dahi si olmasını engelleyemedi. BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Üst Alt