Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bursa egm elektronik teknisyen yardımcılığı çalışma koşulları..?

seripcel

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar,
Bursa egm elektronik teknisyen yardımcılığına yerleştim fakat pek bayana göre bi iş olmadığını söylüyorlar ne yapmam gerektiğini şaşırdım egm de çalışan arkadaşlar yardımcı olurmu bana uygunmudur bu iş

Merhaba arkadaşım tebrikler de bunu tercih yapmadan önce araştırman gerekirdi sanki.
Hayırlı olsun kendini kasma yapabilirsin zor iş ne yaptıracaklar sanki biraz yoğunluk olsa kamuya yerleşmene değmeyecek mi ?

Hiç bir sorun olmaz arkadaşım. Sana uygun bir iş verirler... Bunları düşünerek tedirgin olmana hiç gerek yoktur. Şimdi sen atanmanın mutluluğunu yaşa....

Plumeria yerleşmeden önce araştırdım biliyordum ama işte etrafım yaz sen deyince yazdım birde elektronik bölümü mezunuyum erkek mesleği yada erkek bölümü gibi durumları yaşadığım için böyle durumlarla karşılıyorum,
Eshat teşekkür ederim mutluyum tabiki ama yinede böyle zor şöyle zor şöyle bi iş deyip bide bunları diyenler erkek olunca korktum doğrusu artık hakkımızda hayırlısı

İşine başlayıncada göreceksin ki hiç bir sorun olmayacak.
Sen verilen işi hakkıyla yaparsan emin ol hiç bir sıkıntı yaşamazsın. İşini de yapmazsan en rahat kurumda bile çok sorunlar yaşarsın.

inşaallah Eshat egmnin alımı uzun sürüyormuş galiba merakım uzun sürücek o zaman :)

Üst Alt