Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bursa Orman Bölge Müdürlüğü sınavı ne zaman yapılacak?

satlas

Üye
Konular
77
Reaksiyonlar
0
Bursa orman bölge müdürlüğü sınavları ne zaman ? Eline posta ulaşan oldumu ?

posta ulaşmadı ama istanbul orman bölge müdürlüğü sınavın 24 ekim saat 10:00 da Bursa uludağ üniversitesinde yapılacağını söylediler.

bizide istanbul üniversitesinde yapmasınlar sınavı bu nebiçim iştir koca istanbulda yermi bulamadılar ordaki arkadaşlarımıza allah sabır versin

kaç kişi başvurduğuna dair bir bilginiz varm ?

bursa sınavlar 23 ekimde bilginize bursa orman müdürlüğüne kaç kişi başvurdu acaba?

benim sınav giriş belgem geldi benimkinde 24 ekim saat 10:00 da Bursa uludağ üniversitesinde yapılacağı yazıyor. Napalım gidicem bende istanbuldan. :) satlas cım her bölgeden bir şehir seçmişler Marmara bölgesindeki herkese de bursa çıkmış. Kaç kişi başvurduğunu bende çok merak ediyorum. Başvuran ne kadar az ise şansımız o kadar artar :) herkese başarılar :)

bursadan pek katılım yok galiba aynı gün sağlık bakanlığınada başvurmuştum sağlık bakanlığında o biçim sıra vardı.orman müdürlüğünde ise ben tektim benden önce 15-20 kişi daha başvurmuş.tahminimce bu sertifika olayı çok azalttı.bendede bilgisayar sertifikası yok ama en az iki dönem bilgisayar gördüğüme dair belge gösterdim o zaman kabul oldu başvurular.ama ileride sorun çıkabilir dediler

Ben bilgisayar mezunu olduğum için diplomamla başvurdum. Bencede ilerde sorun çıkabilir. Bence o ileri zamana kadar özel bir bilgisayar kursuna gidip sadece sınava gir sertifika al. Gösterirsin işe başladığında :)

Üst Alt