Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bursa Osmangazi Belediyesi'ne başvuran var mı?

satlas

Üye
Konular
77
Reaksiyonlar
0
Bursa osmangazi belediyesine kaç kişi mürcaat etti.

ben ettim ne olduki

hayırdır bir soru soruyorsun bizde diyoruz ki ben baş vurdum cevap vermiyorsun sana soruyorum birde dalgamı geciyorsun

soner arkadaşım kusura bakma dediğim gibi senelik izinden döndüm bugün maillere bakınca bir sürü mail gelmiş birazda iş yoğunluğu nedeniyle yanlış yerlere yanlış bilgi cevapları vermişim özellikle sizi işitme forumundan zannettim :))neyse konuyu toparlayım.amacım acaba kaç müracaat olduğudur.ayrıca belediye sınavı kendimi yapacak öyle ise torpilmi dönecek ayrıca bana tarih verilmedi şu zamanda şu yerde olacak size nedediler nezaman nerede gireceğini söyledilermi

11,08,2010 tarifinde krıter tablosu asılacakmış yani uygun görülenlerin nasıl yani diyeceksin şu şekil form ları uygun olanlar alınacak kişilerin form doruluk ları ve ondan sonra sınava ne zaman girecegimiz orada asılacakmış.yogunluk bakımından çok bildigin gibi deyil baya bir var ama kac kişi alınacagıyla il gili bir bilgim yok.

anladım.bende az önce öğrendim 4 kişi alınacak sınavları merkezi bir yerden olursa iyi olur bizim için yoksa torpilden sıra gelmez bize

sadece 4 kişimi yokya ozaman dedigin gibi hiç ümitlenmemek lazım hatta ben vaz bile geçtim

belediyede mücadele edecek birşey yok 140 personel var tabii taşeronlar sayılmıyor %3 kadar alacaklar 2 de çalışan engelli var geriye zaten o kadar kalıyor ama torpil olayının mücadelesini verelim o başka kayıt esnasında kimliğimin fotokopisi lazımdı ve yanımda yoktu bende oradaki memura dışarıdan çektirip getireyimmi cevabına karşı kendini bir şekil yaptı girecek olanlar belli gibilerden çok canım sıkıldıydı

bugün birini gönderim belediyeden gerekli evrakları aldırdım giriş belgesi ve nerede gireceğin yazıyor.ayrıca 1 önlisans 2 lise 2 ilkokul alınacakmış.Sadece önlisans başvuruları 100 kişinin üzerinde diğerleri ise daha fazla olması lazım önlisans 100 kişiden 1 kişiye piyango vuracak sınava girme zahmetine katlansammı bilmiyorum

Üst Alt