Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bursa Osmangazi'de özürlü sınavına giren var mı?

satlas

Üye
Konular
77
Reaksiyonlar
0
bursa/osmangazi özürlü sınavları giren var mı ?
Sınavdan puan beklentiniz kaç ayrıca sonuçlar ne zaman açıklanacak bilgisi olan var mı ?

Ben 70-75 arası bekliyorum önlisans

evet ben girdim 75-80 arası bekliyorum ben aradım osman gaziyi yarın acıklanacak dendi

ne bu hız bu kadar çabuk açıklıyorlar osmangazi kendi yaptı galiba sınavları değilmi eğitek olsaydı bu kadar hızlı açıklamazdı.umarım yerleşiriz bi yerlere siz önlisanstanmı başvurdunuz ?ayrıca sınav sonuçları orada kağıt olarak asılıpmı açıklanacakmış

lise mezunu olarak memurluk için baş vurmuştum sınav sonuçunu nasıl acıklıcaklarını bilmiyorum sadece telefonla aradım ve bana yarın oldugunu söylediler

ben de sınava girdim girerkene dedim ki torpili arkadaşlara başarılar dilerim :))

bu kadar kazık soru sorulmaz kardeşim eminim ki soruları torpililere vermişlerdir

hak geçiyor artık mubarek günlerde

valla haklısın kardeş baya kazıktı sorular iranın mesnevi şairlerini bile sormuşlar ben meb sınavına girmedim ama kendimi sınav ettim soruları ile 96 çekmiştim.şimdi burda taş çatlasa 75 alırım oda malum ama sınavların 1 günde açıklanması soruların yayınlanmaması cevap anahtarın yayınlanmaması sınav sonuçlarına itiraz edememe gibi sonuçlar olduğu için insanın aklına ister istemez torpil olayı geliyor hayırlısı bakalım bir yarın olsun göreceğiz olmazsa bizde artık sandıkta partilere torpil yaparız bu işle boyle sıraylan olur

Üst Alt