Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bursa Sosyal hizmetlerden özürlü kartı almak için ne yapmalıyım?

Konular
24
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar merhaba
sosyal hizmetlerden özürlü kartı alan arkadaşlar ne gibi işlemlere baş vurdular ve rapor % kac aranıyor ve ben eski roporumu kaybettim vergi indirimi raporum elimde onu kabul ederler mi ve o kart bana ne gibi olanaklar ve imkanlar salar teşekkür ettim

Bu kart neredeyse hiç bir işinize yaramayacak
%40 ve üzeri rapor gerekli kartı çıkartmak için
Vergi indirim raporunuzu hangi tarihte alnmıştınız? Temmuz 2006 sonrası almışsanız, kabul edeceklerdir.

Özürlü Kimlik Kartı Başvurusu için Gereken Evraklar
1) Özürlü Raporunun Hastaneden veya Noterden Onaylı 1 Adet Örneği
2) Engellinin 1 Adet Kimlik Fotokopisi
3) 1 Adet Fotoğraf
4) Müracaat eden kişinin kimlik fotokopisi

Müracaat için il/ilçe SHÇEK Özürlü Bakım Hizmetleri Şubesi Özürlü Kimlik Kartı Birimine başvurmanız gerekmektedir.

Not: Nüfus cüzdanında özürlü oranı olan kişilere Başbakanlık Kimlik Kartı verilmeyecektir. Başbakanlık Kartı olanların yeniden kart çıkarmasına gerek yoktur.

roporum % 40 vergi indirimi raporum %57 vergi raporumla gitsem olurmu

bende birşey sormak istiyorum,benim ne başbakanlık kartım var nede nufus cüzdan'nında engelli derecesi var...

Şimdi nufus dairesini aradim sordum ve artık engelli derecesi nufus cüzdan'ına eklenmiyormuş :S

bu durumda başbakanlık'tan kart'mı çıkarmam gerek ?

oturan boğa yazınıza istinaden bursa sosyal hizmetleri aradım ve bana daha elimize böyle birşey tebli edilmedi hayır halen özürlü kimlik kart ları verilmektedir dediler saygılarımla

daş yokmu daş? sağa sola bakıverin daş neyin vurun gafasına :)

Üst Alt