Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bursa Uludağ Üniversitesi psikiyatri bölümünde kalan oldu mu?

Konular
28
Reaksiyonlar
2
Ayın yirmi beşinde psikatriste gittim. Bana paranoid belirtiler var hastaneye yatıracağız dedi. Ne zaman çağırırlar yatış için ve gelecekte meslek hayatımda etkisi olur mu?

Son düzenleme:
Eğer yatman için sıra vermişlerse en fazla 30 günde falan sıra gelir. Psikiyatrı kliniğine gelirsek 3 kez yattım. 2 kez hemen yatırdı doktorum. 1 kez de 1 ay bekledim. Hastalığının ağırlığına göre hemen yatırıyorlar ya da listeye alıyorlar bekliyorsun yatmayı. Klinik için o kadar güzel şeyler yazabilirim ki çook uzun sürüyor anlatması.

Google da arat avrupa standartlarında psikiyatri klinikleri diye veyahut ingilizcen varsa öyle arat. Diğer şehirlerdeki tıp fakültelerini hiç bilmiyorum ama türkiyenin diğer şehirlerinden bile gelen var Bursa'ya o kadar adı duyulmuş yani.

O yüzden arkadaşım eğer seni yatışa sıraya almışlarsa çok şanslısın. . Hastalığını bilmiyorum ama çok geçmiş olsun. Hastane için ise hiç endişelenme . 23 oda vardı sanıyorum(aklım bulanık depresyondan dolayı) hepsi 2 kişilik. Bence sıra gelince korkup yatmamazlık etme. Zira tedavin için eline geçebilecek en iyi fırsatı kaybetmiş olursun. evet hastayız ama çok şanslıyız ki uludağ tıp. psikiyatri kliniği var şehrimizde.

safransarı

Teşekkürler hocam yorumunuz için. 16 gün yatıp taburcu oldum bile. Oradayken iyiydim şimdi yine aynı şekil devam ediyor.

Üst Alt