Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bursa'da dizüstü protez yaptıran var mı?

gelgulelim

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Bursa da diz üstü protez yaptırıp ta memnun kalan,rahat kullanan varmı?

Bursada protez

Evet ben yeşil bursa protez de yaptırmaya cesaret ettim.
Idris beyin tavsiyesi ile modüler pin sistemli silikon liner tavsiye etti....
6 nisanda protezi teslim ettiler. Bugüne kadar 6 gün protezi kullandım.
Her kulandığım günün ertesi günü başta protezin ayak kısmının içe dönmesi dolayısıyla protezi iade ettim.
Son 28 nisanda protez yine problem yapınca idris beye protezi iade ettim.
Artık onların bu protezi yapacağına inanmıyorum.
Yarın protezi alıp başkasına yaptıracağım...
Aman dikkat arkadaşım...artık insanların gözü paradan başkasını görmüyor.... Engelliymişsin hiç umurunda bile değil insanların.

:cool:Ben 20.yıldır protez kullanıyorum.Çok protezci tanıdım.Bu arada 4.protez yaptırdım.( Ankara da iki tane-Bursa da iki tane) Enson Kasım-2010 da yaptırdım.Protezimden vede Esnaf kardeşlerimden gerçekten memnunum.Bu sonradan yapılan bir yardımcı cihaz.İnsanın kendi ayağına benzemez.Ama kullanırkende ihtiyacımızı görmeli ve aynı zamanda da bize sıkıntı vermemelidir.Soketim çok rahat.Vurma,sıkma yapmıyor.Öyle gevşek vidalardan dolayıda dönme-çıkma olmuyor.Kendime göre ayar için her gittiğimde de kendimi onların yaynında çok rahat hisdiyorum vede isteğimi yerine getiriyorlar.
Ben şahsen memnunum ama sonrasını bilemem.Bizim süngerler çabuk yırtılıyor ama sorunumu sağolsun protezcim anında gideriyor.Herkeze iyi şanslar.:)

MESUT CURA;

Arkadaşım.Daha önce protez kullandın mı bilmiyorum ama, o içe dönme basit bir vida gevşemesinden kaynaklanıyor dur.Zorbir işi olmamalı.Bizde ayağa takılan ve soket denilen yerin rahatlığı çok önemli,tabii bana göre.Mutlaka diğer aksamlarda çok önemlidir tabiki.Dedim ya 20 yılda insan çok şey öğreniyor.Selamlar.Allah yardımcın olsun.

ismail bey merhaba..
ben şu anda bursadayım.. mümkünse sizle hemen görüşebilirmiyim,telefonum...05336873930

Arkadaşlar bilinçli tüketici olalım!
Bu firmalar işini düzgün yapıyor olabilirler. Ama genede elinize yazılı bir garanti almadan bu işe girişmeyin! İşiniz sağlama alın! Şikayet edebileceğiniz bir kurum yok ona göre...
Elinize protezi verirler.. Kullanamassınız sonra ben bunu kullanamıyorum bu olmamış dersiniz.
Size derler ki biraz kullanın alışrısın.. kabahati size yüklerler.. Paranızı alırlar.. Sizi psikolojik olarak kullanamıyor diye suçlarlar..
Halbuki soket iyi yapılmışsa yapan kişi tecrübeli ve ustaysa il taktığınızda yürüyüp koşabilirsiniz!. (İlk defa protez kullanmıyorsanız tabi:eek:)
Aman dikkat paranızı kaptırmayın!!!

ismail bey... size telofonumu ilettim... aramadınız.. yaşasın sözde engelli dayanışması.....

Özür dilerim kaedeşim.

Arkadaşım.Kusuruma bakma.Bugünlerde kendi özel birtakım sıkıntılarım var idi.O yüzden de sana ulaşamadım. Umarım protez sorunun hallolmuştur.Şayet sıkıntın devam ediyorsa buraya yaz.Söz sana ulaşacağım.

Üst Alt