Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bursa'da engelli raporu almak için önereceğiniz hastaneler?

Konular
17
Reaksiyonlar
0
merhaba 3 sorum olacak lütfen destek

UYKU APNESİ,VE ASTIM VAR

1.Bursa da hangi hastanede engelli raporu alabilirim

2.sağlık kuruluna çıkmadan önce puanlama için bölümleri gezmem kaç gün sürer

3.sonrasında sağlık kurulu kaç gün sonra toplanıyor ya da kaçgün sonra çağırırlar

4.hangi hastaneyi önerirsiniz

BursaUykusuz Hastaneden çok doktora bağlı. Aynı doktor bugün Devlet Hastanesindeyken yarın Muradiye devlet Hastanesinde görevli olduğuna denk geldim. Muradiye'deki Devlet Hastanesi Tophanedeki Devlet Hastanesinden daha rahat ama diğer hastaneler hakkında bir şey diyemem.

tşk ederim ,

Peki vergi muafiyeti için sağlık kurulu açısından neresi daha olumlu ve insancıl ,bu konuda fikriniz var mı...saygılarımla

Bursa hastanelerinden hangisi daha insancıl

engelli raporu almak için Bursa da hangi hastaneyi önerirsiniz...çok değişik hikayeler duyuyorum...yardım lütfen

Ben bursadayım ve tıp fakültesinden aldım raporumu en garanti fakülte

Merhaba

Sevgili zelihaabaydın peki bana biraz süreç hakkında musait olduğunuzda bilgi verebilir misin , çok uğraştırıyorlar mı , 100 kez kan vermişim elimde belge var yeniden kan isterler mi , İlaç raporlarım var ,yeniden bakalım derler mi ,

ben çok ağır uyku apnesi hastasıyım ek olarak örneğin ben de yüksek tansiyon var ve şeker var ,bunların ilaç raporu var vs

nasıl süreç, bana ne önerirsiniz ...tşk

fakülte raporu doğru oranda verıyo ve haklarıda sen ıstemesen bıle raporunda oluyo mesela ben çoğu şeyi istemediğim unuttugum halde fakulte otomatık olarak raporuma eklemıs ve atanırken sıkıntı cıkmadı yalnız şu var dışardaki hastanede yapılan şeyleri kabul etmıyo.en kotu tarafı bu.orda tekrar yaptırcaksın.eger raporu acele alacaksan fakulteye bakma 3 yada 4 aydan once rapor veremez cok dolu.bursa çekirge devleti tercih edebilirsin orası yoğun olmayabılır

Engel oranı tespiti için Engelli Sağlık Kurulu Raporu Düzenlemeye Yetkili Sağlık Kuruluşları Listesi hangileri? Rapor ücretli mi?

merhaba

özür oranı tespiti için hastaneye başvuracağım bursada

bana detaylı bilgi verebilecek bir arkadaş varmı

randevu almak gerekiyor mu , para veriliyor mu , istediğim zaman hastaneye gidebiliyor muyum , Bursada hangi hastaneye gideyim , vs lütfen yardımcı olabilir misiniz....tşk saygılarımla

BursaUykusuz

Aşağıdaki listeden bulunduğunuz ildeki engelli raporu vermeye yetkili hastaneleri görebilirsiniz. Randevu almanız normalde gerekmiyor ancak ekpss başvurularının başlamak üzere olduğu bu günlerde yoğunluktan dolayı randevu almanız gerekebilir, istediğiniz zaman hastaneye giderek başvuru yapabilirsiniz. Engellilik tespiti için rapor ücreti ödemezsiniz, ehliyet, silah ruhsatı vb. durumlar için alınan raporlar ücretlidir.

Engelli Sağlık Kurulu Raporu Vermeye Yetkili Sağlık Kuruluşları Listesi

özür oranı tespiti

Merhaba

Bilen bir arkadaş bilgi verebilir mi

Bugün çekirge devlet hastanesine gittim ,bana önce 182 den randevu alıp gelmemi söylediler ,hiç duymamıştım bunu

ben direk gidip özür tespiti yaptırmak istiyorum rahatsızlıklarım bunlar deyip işlemlere bşlamıyor muyum , yoksa orada bir iletişim eksikliğimi olmuş, gerçekten önce 182 den randevu alınıp mı gidiliyor

BursaUykusuz

Sen önce 182 den RANDEVU AL öyle git, DOĞRUSUDA BU ZATEN.
Hangi rahatsızlıkların vardı?

15 şubat a randevu verdiler..bursa çekirge devlet hastanesi
uyku apnesi
astım
şeker başlangıç

15 şubat a randevu verdiler..bursa çekirge devlet hastanesi
Ağır uyku apnesi
astım
şeker başlangıç, açlık kan şekerim 128 ve üzeri çıkıyor

kaç puan alırım

Bursa çekirge devlet hastanesi sağlık kurulu

merhaba

bugün çekirge devlet hastanesine evraklarımı teslim ettim , bilen bir arkadaş yanıt verebilir mi ...
sağlık kurulunda ne oluyor =>>>> sağlık kurulunda kaç dakika kalınıyor , soru soruyorlar mı ,tekrar muayene yapıyorlar mı vs

destek lütfen
KKELEBEKK
-mka
Sugaremro

Gecen hafta Girdim kurula adımı hastalıklarımı saydı doğrumu diye sordu ,doğrudur dedim ,bir kağıt uzattı o tarihte gel raporunu al,çıkabilirsin dedi hepi topu 20 saniye sürmedi

merhaba emrah bey merak ettiğim bilgiler var annaneme rapor almak istiyorum nilüferde oturuyorum randevu alıp çekirge devlete gitsem annanemden tahlil isteyeceklermi 87 yaşında bastonla yürüyüyo öbür koluna ben giriyorum kurul direk rapor mu verir yoksa hastanede işimiz çok sürermi ötv den yararlanıcam araç alacağım aracımız yok annanemin doktor ihtiyaçları market ihtiyaçları falan olmakta.yardımcı olurmusunuz hangi adımları izlemem gerekmektedir.
murat6411
@Sugaremro
@Sugaremro yardımcı olabilirmisiniz

Merhaba BursaUykusuz;
rapor alabildiniz mi.
ne tür aşamalardan geçtiniz
çekirge devlet hastanesinden memnun kaldınız mı
bana da yardımcı olabilir misin.

merhaba Memnun kalmak diye birşey olmuyor , aynı diğer hastaneler gibi kural neyse onu uyguluyor doktorlar , hastalığınıza bağlı alacağınız puan ,

Hangi aşamalardan geçiliyor neler yaptınız neler istiyorlar bilgilendirmeniz mümkünmü.
Zira diğer hastanelerin kurallarını bilmediğim için soruyorum.

BursaUykusuz

Raporu alabildinizmi, Bende de aynı rahatsızlıklar var. Birde rapor süreliğini yazarsanız çok memnun kalırım. Bende 02.01.2016 tarihinde kurula gireceğim

Son düzenleme:
çok uzun bir süreç ama benim yaşadıklarım aşağıdaki gibi olsu

Önce randevu alıyorsunuz
randevu aldığınız gün sabahtan gidin,direk sağlık kurulu kısmına
ordan sizin engellerinizi soracak ve bir kağıda hangi doktorlara görüneceğinizi yazacak
siz o kağıtla dolaşmaya başlayacaksınız
ismi yazılı doktora gidiyorsunuz , hastalığınızı söyleyin ne için geldiğinizi söyleyin , sizden yeniden tetkikler isteyecek , kesin istiyorlar ,kan değeri,mr,tomografi vs artık hastalığınız neyse onların hepsini yeniden yaptıracaksınız ,yeniden raporlar alacaksınız
yapılan tetkikleri sonuçları alıp yeniden doktorun yanına gideceksiniz ,
eğer hasatlığınız belgelenmiş olursa bu raporlar üzerinden size puan verecek ya da vermeyecek, tamamen doktroun insiyatifinden onun değerlendirmesi geçerli
sonra bu sağlık kurulundan almış olduğunuz kağıdı doktorları gezdikten sonra yeniden sağlık kurulu ofisine vereceksiniz
sonra size gün verecekler sağlık kuruluna girmeniz için o tarihte gidip sağlık kuruluna gireceksiniz ve net sonucunuzu öğreneceksiniz

allah yardımcınız olsun ,çok zor süreçler aylar sürüyor

BursaUykusuz

Benim öğrenmek istediğim size verilen rapor sürelimi yoksa süresizmi verildi. Birde doktorların verdiği oranlar kurulda düşürme yaptılarmı...?

Üst Alt