Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bursa'da Hi-slip kendinden jelli sonda için hangi medikali tavsiye edersiniz?

ozzy

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
4
Bursalı arkadaşlar, Hi-slip sonda kullanan varsa hangi medikalden ve nasıl alıyorsunuz. Ben şu anki medikalden memnun değilim, değiştirmeyi düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

hi-slip oasis medikal jelli sonda şikayet

Her şeyden önce şiikayetini Hi-slip üreticisi olan firmaya ilet bence: Müşteri Şikayet Formu.pdf
Ve onlardan en sorunsuzca ürün temin edebileceğin bayiinin iletişim bilgilerini al: Oasis Medikal

Sonda'nın kendisinden bir şikayetim yok.Aksine çok memnunum.Şikayetim medikalin izlemiş olduğu yoldan.Kendilerine vekalet vermiş olmama rağmen,reçetesini kendim yazdırıyorum.Sonra o da bugün yeni çıktı,2 aylık olarak almış olduğum sondaların küpürlerini kesip reçeteye iliştirip SSK'ya kendim götürecekmişim.Sonra özel olarak hesap açtırdık.Buna rağmen yatan parayı yine gidip kendim çekiyorum.Bunlar normalmidir,herkes böyle mi yapıyor acaba.İlk zamanlar eve teslim oluyordu.

Yok yok, senin medikalcin işi sana yıkıyor. Değiştir gitsin!
Vekalet vereceksin. Her yazdırma döneminde karneni götüreceksin medikalciye. O hastaneden yazdıracak, ürünü sana verecek, tüm evrakları kuruma teslim edecek ve verdiğin vekalete istinaden para ne zaman yatarsa o zaman takip edip çekecek. Bu kadar basit
Sen asla dolaşmayacaksın...

Oasis'e yaz dememin sebebi, Oasis o bayiinin böyle kötü hizmet sunduğunbu bilsin. Bilsin ve gerekirse bayiliğini elinden alsın. Ve seni doğru düzgün çalışan bir bayisine yönlendirsin.

slm

Arkadaşlar ben mesajı yeni okuyorum bende omurilik zedesitim t12 ama kısmmı hareketım var ve medikalcılık yapıyorum....sizin cevapları okudum biz öyle birşey yapmıyrouz o medikalcı ya medikalcı degıl yada o işten anlamıyor....vekaletını verirsin...gerıye cekılırsın ... Receteye yazdırmak...
Parasını almak vs bu medikalcının işidir eger işiniz olursa bana mesaj atabilirsiniz

mrb.ozzy dostum bende bursa lıyım aynı dert bendede var medikalcimi değiştırcem sen bulabıldınmı acaba...

maalesef henüz son almış olduğum sondaların süresi dolmadı.Kendisine bir şans daha vericem.Zaten şu an tatildeyim bakalım ne diyecek.Eğer işi zora koşarsa tatil dönüşü ilk işim medikalci aramak .....

Bursa"da sonda için iyi bir medikalci arıyorum..?

arkadaşlar bursada vekaletle sonda alabileceğim iyi bi medikal arıyorum
benim medikalcim bütün işi bana yıkıyo sondaları almak için ve sskdan parayı almak için beni koşturmaya çalışıyo..?

Bursa'da artık vekaleti kabul etmiyormuş sgk. artık ödemeler doğrudan sonda alan kişiye yapılıyormuş. Bu durumda firmalar vekaletle değil, borç senedi imzalatarak ürün veriyorlarmış.
Yani sen karneni veriyorsun, onlar ürünü yazdırıyor, gerekli tüm evrakları sana hazırlıyor, sen (yani ailenden biri) de evrakları götürüp bursa sgk'na teslim ediyor ve ödemeyi bekliyorsun (belki evrakları da onlar teslim ediyor, bundan tam emin değilim).
Bu arada medikal firmaya da o miktarda borç senedi imzalıyorsun...
Firma sgk ödemelerini takip ediyor... sgk ne zaman sana ödeme yaparsa götürüp parayı firmaya veriyor, senedini alıyorsun.

Bunun aksi bir uygulama ile karşılaşırsan Bölge müdürünü arayıp gereğinin yapılmasını isteyebilirsin.

Fatih Aktaş
Bölge müdürü
0533-6303485

Bursa ilinde ik bayi bulunmaktadır.

Laboral medikal – Hi-Slip
Tel : 0 224 221 30 50
İlgili : Bekir bey

Hayat medikal – My-Cath
Tel : 0 224 413 14 72
İlgili: Ali bey

Bursa'da Hi-Slip sonda temin etmekte zorlanan arkadaşların dikkatine....

Hi-Slip sonda temin etmekte zorlanan arkadaşlar varsa eğer aşağıdaki telefon numarası ile irtibata geçip temin edebilirler

TUVA-MED
İrtibat telefonu: 0505 3765429 (Bekir Bey)

Ben de bursadayım arkadaşlar ilk önce burda bir yer diye biliyordum ki hep ordan aldım..
ilk önce aldığım takların parasını medical firmasına ödüyordum sonra sgk gidip ben yada annem evrakları veriyordu. sonra para benim hesabıma yatıyordu ki hemen değil 1 ay yada 2 ay sonra alıyordum parasını.

Şimdi bulduğum firma o da bursa'da. hiç bir şekilde para talep etmiyorlar. gerçi daha yazdırmadım ama bu sefer yazdırağım zaman o firmadan almayı düşünüyorum.
Ama dedikleri gibi eğer para benim hesabıma yatcaksa da bu o kadar zor bir işlem değil bence daha önceden para verip alıyordum şimdi en azından para vermicem hesabıma yatınca parayı firmaya ulaştırıcam..

MEDKA LDT.ŞTİ
MUSTAFA CAMCI
TEL 220 90 06

derinmavi, hangi marka ürünü temin ediyor MEDKA medikal?

Ne desem acaba benim sizin kadar pek bir bilgim yok bülent bey ama bana yolladıklarını gayet iyi beyendim kullandım kendinden jelliydi doktoruma gösterdim o da beyendi. en azından ilk kullandıklarımki gibi içine serum koymam gerekmiyor .buda bir enfeksiyon riskini de ortadan kaldırıyor.
Pennine HEALHCARE BAYAN olanında yollamışlar saolsun.

Bi de yeni bir tane yollamışlar ben onuda çok beyendim tabi yenimi bilmiyorum benmi yeni gördüm: Pennine O'Neil İntro Uri Caht
bu son yolladıklarının içinde poşeti var gayet kullanışlı ben bunu da çok beyendim.. Tabi ellerinde ne tip malzemler var bilemiyorum gidip görüşmedim ben pek dışarı çıkmıyorum grip açısından.. Ama sizin de dediğiniz gibi bursa sgk ile ilgili bu sorunlar.
Ben tak yapmaya başlayalı 6 ay oldu ki hep parasını ödedim sonra sgk benim hesabıma yatırdı ben öyle aldım şimdi bulduğum firma sizin sayenizde oldu bu çok teşekkür ederim size...

Yanlış anlaşılmakta istemem kesinlikle illa herkes bu firmadan almak zorundada değil istediğim sadece herkesin rahat bir şekilde sıkıntı çekmeden kullandığı malzemeyi temin etmesi. şimdi bursalı arkadaşlara soruyorum onlar nasıl alıyorlardı taklarını yazıdırıp parasını ödeyip mi alıyoarlardı yoksa ödemiyolar firmanın hesabına mı yatıyordu????

selamlar benim kartal da kameryagiz medikal diye firmam var ben size yardımcı olabilirim bursa da olmanız bir şey ifade etmez ben gerekli bütün işlemlerini yapabilirm eyer ilgilenirseniz telefonum 0216 3874123 veya cep 0530 6427982

Dün hastaneye gitmiştim ve TAK larımı yazdırdım bu gün annemle evraklarımı Bursadaki MEDKA LDT.ŞTİ firmasına yolladım. Onlarda saolsun hemen bana telefonla ulaştılar isterseniz bizde yazdırabiliriz sorun değil dediler ve evraklarımı sgk ya kendilerinin götürüceklerini söylediler
para benim hesabıma yatınca haber verisiniz gelip alırız sorun değil dediler..

Bunca sıkıntı çektikten sonra böyle sorunsuz bir şekilde TAK larımı almak çok kolay geldi.

mrehaba arkadaşlar

Ben bursada Pennini marka kendinden jelli sonda bayisi müdürü mustafa camcı bundan böyle hiç bir tak hastasından para almadan evraklar ile ilgili hiçbir problem yaşamadan adresinize kadar teslim edilecek şekilde hizmetimizi başlatmış bulunmaktayız
herhangi bir probleminizde telefonum 24 saat açık her zaman arıyabilirsinz. satmış olduğumuz malzemelerde enfeksiyon riski sıfır olup kolay kullanılmaktadır. Isteyen arkadaşlar ücretsiz numune gönderilip deneyebilir.
lütfen firmalara paranızı vererek sgk da çile çekerek beklemeyin biz her zaman yanınızdayız.
Hepinize sağlıklı günler diliyorum.

mustafa camcı

Medka ltd şti.
Yahşibey mah alan sok no:20/1 osmangazi bursa
220 90 06 & 0532 266 76 38 & 0530 462 07 46

Arkadaşlar bende Kocaeli deyim ama medikal firmam Ankarada hiç bir problem olmadan 2 ayda bir hi slip plus sonda ve yanında eldiven, ıslak mendil ,solisyon ve sonda torbalarımıda gönderiyor

Bursada hi slip kendinden jelli sonda tuva med tel: 0224 220 45 44

Bursa'da güvenilir Medikalci arayanlara.....!

Bursa'da özellikle sonda temini ve diğer medikal ürünlerle ilgili her türlü cevap bulabileceğiniz bir yer.
Sonda konusunda hiçbir sorun yaşamıyorsunuz. Herşeyi kendileri hallediyor: www.sifabitki.com.tr

bizler ithalatçı firmanın bölge bayisi olarak trakya , marmara , ve çanakale bölgesindeki hastalarımıza hiç bir üçret karşılığı olmadan hizmet vermekteyiz: http://www.engelliler.biz/forum/ali...ikal-trakya-marmara-ve-canakkale-bolgesi.html
Ürünümüz İtalyan malı; lofket ; ve bütün belgeleri mevcuttur.

deneme amaçlı numune ürün gönderebilirim saygılarımla

İSMET AŞÇI csm: 0 535 964 48 51
GÖZDE MEDİKAL / EDİRNE

Yaz şu medikalcinin ismini cismini kimmiş bilelim benimde var medikalcim belkide benimkidir.

bursa

bursa tuva-med bekir ak
tel: 05053765429
0224 220 45 44

.....

Sevgili Arkadaşlar,

Bursa'da GoldCath marka jelli sondalar, su soketli sondalar, Tak'lar konusunda değerli hastalarımıza en iyi hizmeti vermek gayesindeyiz, vekalet ile hastalarımızı hiç bir şekilde yormadan, evraksal işlerin takibini ve ürünlerin evlerine kadar ulaştırılmasını sağlamaktayız. Tüm site üyelerine sağlıklı günler diliyoruz...
İlgilenen arkadaşlar bize aşağıdaki iletişim bilgilerinden ulaşabilirler;

Gökhan Camcı

Tel: (0224)2343808
Gsm:05437821874
e-mail:gcamcii@hotmail.com
Adres:Çekirge Mah. Mercan Sk. Filiz Apt.
No:4 K/1 D/6 Osmangazi/BURSA

Üst Alt