Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bursa'da ÖMSS kurs başvuruları

gamze1988

Üye
Konular
44
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar aranızda Gemlikli varsa bilgisi olsun diye yazdım.. bugün Gemlik Halk Eğitim Merkezinde ÖMSS kursu başvuruları başladı..

Gamze Gemlik'te misin? halk eğitimin kusrlarına gidiş gelişlerımızde belediyeden araç tahsis edilmesını isteyelim.organize olalım.

ömss sınavı için bursa başvurular

arkadaşlar başvuru yeri METRO İSTASYONU - PAŞA ÇİFTLİĞİ - KARŞISIN DA SOL TARAFDA YENİ YAPILAN SEVGİ EVLERİ nde yapılıyor

DİPLOMA VE ÖZÜRLÜ RAPOR İSTENİYOR YARIN BAŞ VURACAĞIM

I'M TOPAL;
evet gemlikliyim.. bugün halk eğitimi aradım başvuru verdiğim cep telefonu numaram ile kursun başlayacağı günü haber vereceklermiş.. pazartesi günü başlayacakmış sayı tamamlanırsa..

hakanaca;
hakanaca gemlik'te de sayı oluşturulursa kurs başlayacakmış pekii ya sayı yeterli omazsa ne yapacağız biz? paşaçiftliğindeki kurs başvuru son ne zaman?

Bursa'da Sırameşeler Çocuk Esirgeme Kurumu dışında başvuru yapılabilen bir yer var mı

Bursa'da Sırameşeler Çocuk Esirgeme Kurumu dışında başvuru yapılabilen bir yer var mı? ben Gemlk ilçesindeyim.. sırameşeler bana en az 1 saat yol mesafesi..

BURSA
GEMLİK224 51473916160601DEMİRSUBAŞI MAHALLESİ KUMSAL SOKAK NO:2

rapor aslı fptp kopisi aslı gibidir damgası olcak diploma aslı foto kopisi kimlik foto kopisi baş vuru formu doldurulup foto kopisi çekilecek baş vuru yapıldıktan sonra bankaya 25 tl yatırılıp lise de osym baş vurup bilgisayara girilmesi banka dekontu ile gidilmeli bu kadar ne kolay değil mi :))

burdan hepsini indirin başvurma formunu doldurum i

http://www.engelliler.biz/forum/ozu...s-2012-sinav-basvuru-kilavuzu-yayinlandi.html

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü Resmi İnternet Sitesi | Vakıflarla İletişim

hakanaca teşekkür ederim işlemleri biliyorums adece aile ve sosyal politikalar bakanşığı iş müdürlüğü yerine bu işlemi yapabilecek gemlik^te bir yer var mı diye sordum ben.. boşuna bursaya gitmeyeyim varsa..

vakıf şubeleri de ön kayıt ve beyannemeyi verebiliyorlar mı hakanaca?

Ben de bu gün iş yerinden Gemlik Halk Egitim Merkezini aradım ama sistem kapanmış kayıt yapmıyoruz dediler.. Bu kurstan bihaberdim malesef arkadaşımızın açtıgı başlıkta öğrendim ; ama yarın birseyler yaparım bakalım olacak mı. Bu kurs bizler için buyuk bir nimmet :)

Üst Alt