Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bursa'da önerdiğiniz psikiyatrist var mı?

Konular
28
Reaksiyonlar
2
Bana Bursa'da gidilecek iyi bir psikatrist önerir misiniz? 17 yaşındayım belirteyim.

Valla bende teşhis bilmiyorum. 3 doktora gittim. Biri paranoya olabilir biri depresyon biri kaygı bozukluğu demişti. Net teşhis konması için iyi bir doktor istiyorum. Gittiğim doktorları pek beğenmedim doğrusu.

Belirtilerse takip edilme, izlenme gibi düşünceler, intihar düşüncesi, insanlara karşı düşmanım sosyal ortamdan uzak durmaya çalışırım, bana bakan karartılar görüyorum.

ankara hacettepe hastanesinde iyi doktorlar var, bursada da doçent, prof. gibi doktorları deneyebilirsin, iyi doktor bulmak çok zor...

bence devlet hastanesine git boşuna para verme
belirtilerine göre bana Paranoid Persekutar tip var sende

senin işin bitti şimdi gül:eek:

Kimse burda tanı koyamaz . Doktor bulup başlayın. Hiç moralini bozma kardeşim bunlar da gececek

Faruk bu sitede bir arkadaş yazmıştı yaşadığım sıkıntıları not kağıdına yazıp doktora gösterdim ve iyileştin diye bence bu yöntemi dene çünkü doktorun yanında birçok şeyi unutuyoruz bizim için önemsiz görünen ayrıntılar olabiliyor

Üst Alt