Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bursa'da toplu taşımaya yine sınırlama gelmiş!?

mirhat

Yasaklı Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
1
Bu haksızlık değilmi akp seçimi kazansaydı limitsizmi olurdu

EVET ARKADAŞLAR ISRARLA CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM
BU TAM Bİ ÇİFTE STATNDART DEİLMİDİR
BUGÜN OTOBÜSE BİNERKEN GÖZÜME TAKILDI LİMİT 4 DİYE
AKP SEÇİMİ KAZANSAYDI LİMİTSİZMİ OLCAKTI ONU ANLAMADIM

Bende Bursa'da yaşıyorum ama sabah otobüse bindiğimde öyle bir şey yoktu. Bir ara çıktı ve iptal oldu onu biliyorum. Fakat bunu partiye dayatma bence bu otobüsler özel. Sarı otobüslerden bahsediyorsan bir şey diyemem bakmak gerek. Arayıp sormak gerek. Şuan işteyim fırsat bulup aradığımda paylaşırım.

AKP ile alakalı değildir çünkü bu seçimde sadece milletvekili seçtik. Bursa BB başkanı aynı hala hiçbir değişiklik yok. Pazartesi günü denedikten sonra buraya yazarım bilmiyorum 6 oldu mu en son bindiğimde sınırsızdı.

Sarısı kırmızısı yok. Belediyelerin işlettiği ve işletme ruhsatı verdikleri toplu taşıma araçları ücretsizdir.

Arkadaşımız haklı metro , sarı , yeşil hepsine toplam 6 biniş sınırı getirilmiş. Hayırlı olsun.

SnnKYR

Merhaba, 6 biniş sınırı, günde mi hafta da mı yoksa ayda mı?

Şurada bile particilik yapılıyor.ya ona kızıyorum ne kadar cahil toplumumuz var milletvekili seçtik

u.uçar

Evet günlük sınır 6 biniş. Geçtiğimiz aylarda da 1-2 gün böyle olmuş sonra değiştirilmişti. Umarım yine aynısı olur.

Bursa ulaşımda 6 biniş getirdi

arkadaşlar gundem olurşturalım bimere BİMER şikayet edelim

engellerin hakkını gasp eden bursa büyük şehir belediyesini şikayet edelim

bu nedir arkadaşlar hergün bir balediyeden böyle haber geliyor sonra tepkiler oldumu geri çekiliyor daha öncede birkaç yerde olmuştu her belediye kafasına göremi takılıyor şuna net bir şey getiremediler

Akp millete hizmet çok fazla ederim dio ama
hırsızlığıma da karışmayacaksınız dio

AKP MİLLETE HİZMET ÇOK FAZLA EDERİM DİO AMA
HIRSIZLIĞIMA DA KARIŞMAYACAKSINIZ DİO

AKP MİLLETE ÇOK FAZLA HİZMET EDER AMA
HIRSIZLIĞIMADA MİLLET KARIŞMASIN DİYO

Adam gibi konuş lan senin zihniyetin çokmu iyi pis akp li

LAF ÇAKICAKMIŞ

MÜSLÜMANLIĞA TOZ KONDURMAZSINIZ HIRSIZIN EN ÖNDE GİDENİSİNİZ

NANKÖR OLUYUMDA AKP Lİ OLMUYUM DAA İYİ

Sensin mal

BANA MÜNAFIKLARI SAVUNMA

hırsızların sırtını sıvazlamaktan ne keyif alıyorsunuz? isterse akp size kasa kasa altın versin. ne isler cevirdikleri ortaya cikti, siz de gordunuz bunlari ama hala yalakalik pesindesiniz.

Üst Alt