Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bursa'dan sonda konusunda medikalci tavsiyesi istiyorum..?

c555

Üye
Konular
41
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar bursa'da ikamet ediyorum 10 yıldır ofluyum her 2 ayda bir 360 adet sonda ve 240 adet yetişkin hasta bezi alıyorum raporum var fakat şuanki medikalcimden memnun değilim 10 senelik hastaları olduğum halde son zamanlarda iyice cıvıttılar adamlara telefon ile bile ulaşamıyorum malzeme konusunda yardımcı olacak firma tavsiye ederseniz sevinirim
profosyonel çalışan firmalara ihtiyacım var.

...

Dostum bende bursadayım ankaradan bir firmayla çalışıyorum ben 1.5 senedir çalışıyorum adamlar beni hiç üzmedi bazen çok kullanıyorum elimde kalmıyo reçete günü gelmeden bana malzememi göderiyor yani anlıycan ben memnunum istersen adamla konuşurum...

Konu biraz eski ama hala arıyorsanız yardımcı olabilirim. Bende Bursadanım ve günü geldiğinde beni arayıp reçeteyi yazdırmamı söylüyorlar, para yattığımda arayıp çekmemi söylüyorlar eve kadar gelip reçeteyi alıyorlar sondayı getiriyorlar parayı almaya geliyorlar vs. vs. her şeyi onlar hallediyorlar. :)

Üst Alt