Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Burslu okuyorum ve EKPSS atamasını bekliyorum. İl dışında çalışırsam sorun olur mu?

Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar bana bodrumda bi sirketten is teklifi geldi seni engelli kadrosunda calisiyo gosterelim dediler aylik parani verelim vs vs durum su ki ben burdurda okuyorum burs almaya da basladim orda calisiyo gozukursem bursum kesilir biliyorum ama diger yandan daha yuksek para alicam ve sigortam baslayacak. Birde e kpss den 88 puan aldim 2. Atamalari bekliyorum millilik belgesinden memur atamasi icin orda calisiyo olmam memurluk icin bi sıkıntı cikarir mi bilginiz var mi

biyerde çalışıyor olman memurluk açısında atamalarda bi önem taşımaz

Ne okulun için nede memurluk için bir silinti olmaz.ama senin orada calisiyor gibi gorunup calismaman ve calisa bilecek durumda olan bir engellinin hakkini yemen hem ahlaken hem de dinen etik değil.(bana gore ) ceza odememek ve engelli cslistirmamak için bu yollara başvuranlara diyecek çok şey var ama forum ortaminda olmuyor iste.

Okul durumu ya da memur olarak atanman için sorun olmaz.
Ancak bu uygulama yasalara göre suçtur ve tesbiti halinde işverene büyük cezası vardır, size ne olur bilemem.

Üst Alt