Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Burun kemiği sorunu için rapora oran eklenir mi?

Konular
7
Reaksiyonlar
0
Burun kemiğim eğri. Burnumun sağ tarafında %10 nefes alıyorum. 25 senedir ameliyatdan kaçıyorum. Astımımda var. Ameliyat olsam puan alırmıyım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

estetik bir durum oranı etkilemez.

kırık parçası alınacaktır. dediğim gibi oranı etkilemez bu durum. artı siz burun kemiğim eğri demişsiniz. astımınız için de oran verilebilir oda astımınızın ileri seviyede olması durumunda.

Septum eğriliğidir bu. Buna oran verilmez. Çünkü Ameliyatla düzelebilen bir şeydir. Toplumun 4 te 1 inde bu durum vardır.

ne oranından bahsediyorsunuz? ameliyat olmadan alırsanız dış görünüşü bozan burun kırığı vs kemik eğriliği varsa engelli raporundaki oranı %2 dir. ameliyat olursanız dış görünüş düzelirse oran verilmez belki ameliyat için ayrı puanı vardır orasını bilemiyorum.

Nurtan
Nerdeyse 25 senedir migrenle uğraşıyorum. Doğumdan sonra azalmıştı ataklar ama şimdi yine başladı. Başka rahatsızlıklarımda var. Migren için ayrıca puan veriliyor mu. Neye bakılıyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Primer baş ağrıları; nevraljiler; santral veya periferik kaynaklı nöropatik ağrılar ,ağrının kronik olması ve tedavi altında iken değerlendirilmesi gereklidir.
Migren için oran fazla verilmez. diğer rahatsızlıklarınız bulunuyorsa buna ek olarak migreniniz kronikleşmişse migreni de ekletebilirsiniz.

Üst Alt