Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Burunda kemik eğriliği ve et aldırma için rapor oranı verilir mi?
MeTePe kardes Sagol peki burnumda kemik egriligi var. Et de var ameliyat olacagim bunun icin ozur orani verilir mi bir kulagim iyi digeri biraz daha düşük duyuyor kulak doktoruna gorundum kulaklar ikisi de gitmis dedi kucukkrn enfeksiyon kapmis olabilirsin dedi. Ozur orani verirlermi
Dostum, şimdi söylediğin şeyler çok subjektif. "Kulaklar gitmiş" diye hastalık olmaz. İşitme kaybı mı var, kulakların içinde hasar mı var, başka bir şey mi var bunların netleşmesi lazım.
İşitme kaybınız varsa elbette bunun için oran alırsınız. Ama ne düzeyde olduğuna bağlı. Eğer cihaz falan kullanmadan işitme sorunu yaşamıyorsanız pek bişey beklemeyin. Burunda kemik eğriliği sadece estetik sorun yaratıyor, başka meseleye neden olmuyorsa puan alamazsınız. Toplumun yarıdan fazlasının burnu eğridir zaten.
Burnumdan ameliyat olacaktim doktora dedim bu kulagim iyi digeri biraz düşük duyuyorum dedim kulagima bakti bu delik dedi digeride kireclenme olmus dedi test yaptirmadim
Valla suan aktif yok belki evde 1.5 yil once olan test vardir sma normal yaziyordu testte Fulya23 yarin ameliyata giricem girmeden once soylerim test e girmek istiyorum tamam derlerse ceker yollarim
Iyiyim sagol sence bana rapor verilirse kac gibi verilebilir düşüncen nedir bir kulak kireclenme digeri delik denildi. Test şart mi ozur oranini belirlemek icin gorsel olarak da yazabiliyolarmi
Tedavi görüyorsanız sonuç iyi çıkabilir. Zaten süper iyi değil... astımlı birine göre iyi sonucunuz. Önceki test nefes darlığınız varken yapılmış olabilir.