Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Burundaki kemiklerden nefes almakta zorlanıyorum. Oran verilir mi?

Emfa

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar uyurken burnumda problem olduğu için zor nefes alıyorum ameliyatlık bir durum kırık 2 tarafı demişti doktor acaba %42 Engelim var üstüne ekletebilirmiyim.. ? yada ekleten oldumu ne gibi bir aşama yaşadınız anlatırsanız sevinirim.

kkbb doktorları bu gibi şeylere hiç bakmıyor..bende kıkırdak eğriliği var nefes zorlanıyor vermedi

Bende ÇANKIRI DEVLET HASTANESİNE gittim orda demişti doktor ama engel raporuna ekleme konusu sonradan aklıma geldi.

Acaba olurmu ki ?

Tedavi ile düzelemeyen rahatsızlıklar da oran verilir ve ya oran artışı istenir . Hasarın kalıcı olması ve yaşam kalitesinde düşüklük olması gerekir.

açıkcası ameliyat olmak istemiyorum. Olan kişileri görüyorumda şaftları kaymış şekildeler o şekilde görünce insan ister istemez tırsıyor. Deniycem önümüzdeki hafta durumun sonucunu buradan paylaşırım :)

Bu olay testisini aldırıp engelli raporu almaya çalışan sağlıklılara benziyor. Git estetik ol. Ameliyatlık ve düzelen bir durum bu. Hemen engelli raporunu arttırım ayağı ne? Doktora gitsen ameliyat ile düzeliyor der. Biz de hastalığımızın ilacı olsa da alsak derdindeyiz. Ne dertliler varmış, olaya bak. Dötüne kramp giren de engelli raporu alsın o zaman.

@atom_bombası

Sen mi veriyosun oranı da millete ahkam kesiyosun bro hayrola yani sormuş adam sadece

bir kolum diğer kolumdan on santime yakın kısa yüzde 2 verdiler işleyişde sıkıntı yokmuş
adam burnuma yüzde kaç verirler diyor
atom bombası haklı millet yakında başım dönüyor engelli raporu alabilirmiyiz yazacak

2006 yılında bunlar yüzünden oranlar düştü aşırı saçma talepler vardı önüne gelen herkes engelli raporuna saldırdı
yine düşürecekler oranları, mv söyledi aşırı engelli raporu çıkarma hastalığı başladı
bu yüzden bir cetvel oranlarında düşüş meydana gelecek dedi

@Skolyoz23 ve @atom_bombası

Bro'lar sizin düşüncenize saygım var ve lütfen yazdıklarımı okuyunuz... Sürekli olarak zaten raporum var ve aklıma takılan bir soruyu sordum ki şu çıkışlarınız Ahmakca özellikle " @atom_bombası " Dötüne kramp giren de engelli raporu alsın o zaman. """ demişsin ya fazla zorlama DÖTÜNÜ o zaman :)..

Neyse zorunuza gidiyorsa yapılan paylaşımlara atlamayın- yazmayın-okumayın ve çıkıntılık yapmayın...

@Skolyoz23
""2006 yılında bunlar yüzünden oranlar düştü aşırı saçma talepler vardı önüne gelen herkes engelli raporuna saldırdı
yine düşürecekler oranları, mv söyledi aşırı engelli raporu çıkarma hastalığı başladı

bu yüzden bir cetvel oranlarında düşüş meydana gelecek dedi ""
Açıklaman nerde yazdı. merakımdan soruyorum bilgi doğru ise herkez tekrar rapora taabi tutulur zaten içini ferah tut cetvel oranları insanların sağlıgına göre değişiyor.. KEYİFLERİNE GÖRE DEĞİL!!!!!

Amaca ve sorulara uygun cevabı olanlar cevaplarsa sevinirim gereksiz yazıp KENDİLERİNİ ÖNE sürmeye çalışan dengesizler yazmazsa sevinirim..

atom_bombası alem adamsın :) :)
Emfa mevcut raporu olanlara müdahale edilmeyecek ama vergi indirimi için başvuru yapmayanlar diyelim bu kanun çıktıktan sonra vergi indirimine başvurur ise o zaman ki yeni çıkan oranlardan hesaplanacak yani oranı eski ise düşürülecek
bizi bağlamıyor yani yeni alacak olanlar için cetvel oranları güncellenecek

her on yılda bir güncellenecekmiş bunun nedenini sorduğumuzda, gelişen teknoloji ile birlikte hastalıkların (doğuştan hastalıklar hariç) tedavi edilebilmesi dediler
misal tip 2 diyabet başlarda yüzde 40 alıyordu şimdi yüzde 20 alıyor dedi, bu ilerleyen zamanlar yüzde 15 e düşecek dedi
anlayacağın aşırı talep var ve devlet oranları düşürerek engelli olmayı zorlaştırıyor
yani önceden bir gözü görmeyen direk engelli sayılıyordu 2006 dan sonra tek gözü görmeyene yüzde 32 veriyorlarda yeni çıkacak kanunla yüzde 29 yapacağız dedi

ilerde torba yasa çıkacak onunla berabar çıkartacağız dedi ama tabi meclisten geçer mi geçmez mi bunu biz bilemeyiz
yaparlar mı yapmazlar mı orası da meçhul ama bu hükümet kafasına ne koymuşsa yapıyor kesin bunu da yaparlar

yani raporun varsa sürekli ise bırak karışma sonra onuda bulamamzsın

1.5 saatlik Rinoplasti opr. hallolabilecek bir hastalık, oran çıkması imkansız

Üst Alt