Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bütün gelirimiz babamdan kalan aylık. 2022 aylığı bağlanmıyor!?

forsaken43

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar %44 oranında sınırlı düzeyde zeka kaybı mental rahatsızlığım mevcut 2018 de engelli aylığına başvurmuştum anlamadığım sebepten ötürü çıkmamıştı annem vefat eden babamdan maaş alıyor tek gelirimiz de o ev bize ait değil ama akrabamızın evinde oturuyoruz ne yapmam gerekiyor annem ise çok az bir ücret alıyor asgari ücret bile değil 1400-1500 arası bende rahatsızlığımdan ötürü işte bulamıyorum ki bu hastalığı iş verenler şizofreni sanıp deli diyip gönderiyorlar buda ayrı bir moralimi bozuyor zaten ne yapmam gerekir yardımcı olabilirmisiniz

forsaken43
öncelıkle geçmiş olsun
1400 1500 tllık gelırle size 2022 baglanmaz eğer evde 2 kişi iseniz.2022 de hane kişi başı gelır 701 tl tam sınırdasınız.eger akraba evınde kıra karsılıgı ıkamet edıosanız emsal kıra gelırden düşülüo .kira geırden düşülünce o maaştan başka adı ne olursa olsun yardım falan gelır yoksa ancak o zaman 2022 baglanır.
eger 2022 baglanırsa.elektrıktende faydalanırsınız.faturanızdan 40 60 tl gibi bi mıktar düşülür.sosyal yardımlar kısmından bakabılırsınız

-mka

hocam ev bize ait değil akrabam da para almıyor bizden ev ne benim adıma nede annemin adına yani sadece kira ödemiyoruz oturuyoruz yapacak bir şey yokmudur acaba

forsaken43
bu durumda 2022 olmaz.eğer kıra ödo olsaydınız o ödedıgınız kıra gelırden düşerdi o zaman gelırı geçmezdınız.

Üst Alt