Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Büyük bir hastanede engelli park yeri yok. Kime ve nereye şikayet etmeliyim?

barisvan

Üye
Konular
36
Reaksiyonlar
7
arkadaşlar geçenlerde bir hastaneye gitim 600 yataklı koskoca bir hastane ve bu hastanede engelli park yerleri yok sağlık bakanlığını aradım ve şikayet etim bana dönecekleri söylediler ve dönmediler kime şikayetedeyim.bu hastane yönetimini

Başhekime çıkabilirsin ya da dilekçe yazmayı deneyebilirsin ayrıca hastanede hasta hakları birimi de olabilir.

Direk Başbakana tweet at vede Sağlık Bakanına en temizi.

Hasta Hakları Başvurusu Bildirim Formu

Sağlık Bakanlığının Hasta Hakları formundan derdinizi anlatın,engelli park yeri yapılmasını istediğinizi belirtin..
Mutlaka bir çözüm bulurlar,yapamıyorlarsa size nedenini açıklarlar ...

Hastanenin adını niye belirtmediğini anlayamadım.En azından oraya gidecek bir sakat arkadaşımız önceden blgilenmiş olurdu.

van bölge eğitim ve araştırma hastanesi engeli park yeri yok çünkü bu hastanenin başhekimi akpli miletvekilinin akrabası sğlık bakanlığına şikayet etim.bana döneceklerini söylediler ama dönmediler demeki başhekim torpiliymş

Üst Alt