Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Büyük Şehir Belediyesi dershane için asansörlü araç yardımı yapar mı?

bercestee

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar, liseyi bu sene bitirdim ve seneye dershaneye gitmek istiyorum.
bulunduğum ilçede sadece bi tane dershane var ve yapım aşımında engelliler düşünülmediği için girişinde merdivenleri var. bu durumda biraz daha mesafe aşımı olan bi dershaneye gideceğim bunun için ibb her gün asansörlü araç gönderir mi? bi fikri olan var mıı?

Talepte bulun mutlaka... Talepte bulun ve ısrar et. Sana bunu sağlamayacaklarsa, kapatsınlar dükkanı! :)

büyükşehirin böyle bi çalışması yokmuş, kendi belediyenizi arayın dediler. kendi belediyemizi aradık onlar da sadece hastane için asansörlü araç gönderiyoruz dediler. okumak isteyen engelliye bile yardım etmiyorlar nasıl bi sistem buu:confused::(

Başbakanlık İletim Merkezini ara ve durumunu anlat.

Lafonten den masallar.
İyi niyetleri olsa önce kaldırım ve rampaları engelliye uygun hale getirirlerdi değilmi? Veya asansör koyarlardı gerekli yerlere değilmi?
Herkeze ayrı dersane aracı, gezi aracı temin ederlermi hiç akıl var mantık var.
Bir şey talep ediceksek olabilir olanını istemeliyiz.
Siz nasıl dersanenize gideceksiniz. Hususi taksi değilde toplu ulaşıma ulaşılabilirlik daha mantıklı olsa gerek!
Bu nun devlete bir masrafıda yok esasında! Kaldırım ve rampa 3 günde bir yapılıyor zaten önemli olan herkezin kullanabileceği şekilde yapmak!
Bu zor olmasa gerekkk!

Hakkaten ya sen o işi unut bence evden çıkma aslında hiçbirimiz çıkmayalım çünkü öyle istiyorlar bunlar sen hala yok asansör yok okumak iş bulmaktan bahsediyorsun Allah hepimizin yardımcısı olsun

Üst Alt