Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Büyük tabletleri kıran ve ezen aparat çıktı

Konular
5
Reaksiyonlar
0
büyük tabletleri ezmek ve bölerek dozu yarıya indirmek içşn iki alet çıktı 10-23 lira arasında fiatlarla medikallerde

8892_buyuk.jpg

Bize lazımdı böyle bir şey..:) Acaba tablet ebatına göre seçenekleri var mı? Yani mesela çok küçük anti depresan tabletleri yarım yarım almak gerekiyor ve kırmak sorun oluyor.. Küçük haplarıda kıranı varsaaa süper olur bence:)

Bana da lazım bu aparattan :) Büyük tablet yutamıyorum , bazen 3 bardak su içip de tableti yutamadığımı bilirim :p

Ben de yutamam midem kalkar ayağa:) Üçe dörde bölüp ayrı ayrı içiyorum böyle büyük tabletleri..:) Bu icadın saklama özelliği varmış ayrılan parçayı bu yüzden sevdim ziyan olmuyor en azından..:)

Bu alet benim de işime yarar. Bende büyük tabletleri hiç yutamam. Kırarak alırım. :)

Plastik ve de maliyeti 1 TL den fazla olmayacak bisey ancak is saglıga gelınce ureticilerin gozu paradan baskasını görmuyor..

Tablet ezme kırma aleti

yeni çıkan tablet ezme aletl büyük tabletkeri ezemiyor ,kırma aleti zorlukla kırıyor duyurulur.

firma kırma aletini değiştirdi.ezme aleti büyük tabletkeri ezemiyor benim aldığım formula marka birde split marka var önuda denemek lazım.

Üst Alt