Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Büyük tuvalet kontrolünün olmamasına hangi oranda rapor verilir?

Konular
138
Reaksiyonlar
0
büyük apdest kaçırma mevcut nedeni makattaki kasların görev yapmaması ve makatın kapanmaması ne kadar sakatlık oranı verilmesi gerekiyor elde tahliller mevcut

Aşağıdaki tabloya göre oran verilir..

Tablo 5- Anal hastalıktan dolayı değerlendirilen kalıcı bozulma kriterleri..

Sınıf 1) Özür oranı:%10
Organik anal hastalık işaretleri veya anatomik kayıp veya değişiklik veya Gaz veya sıvı gaita içeren hafif inkontinans veya hafif, aralıklı ve tedavi ile kontrol edilebilir anal semptomlar..

Sınıf 2) Özür oranı:% 20
Organikanal hastalık işaretleri veya anatomik kayıp veya değişiklik ve hafif ama devamlı tedavi gerektiren parsiyel fekal inkontinans veya tedavi ile tam olarak kontrol edilemeyen sürekli anal semptomlar..

Sınıf 3) Özür oranı:% 35
Organik anal hastalık belirtileri veya anatomik kayıp veya değişiklik ve tam fekal inkontinans veya
Organik anal hastalık semptomları ve tedaviye yanıt vermeyen ciddi anal semptomlar..

Anal emg ile yapılan tetkik sonuçlarına göre alacağın oran belli olur . anladığım kadarıyla senin rahatsızlık yüzde 35 gibi ama yine doktorlar bilir. bu sadece anlattıklarına tahmin bacıbey zaten sakatlık cetvelindeki durumları paylaşmış.

Bio

anal emg nerde yapılıyor eğitim araştırmaya gittim ama sevk kapıdına bu testi dışarda yaptır diyor kendi hastanesinde testi yapamıyor hangi hastanede yapılıyor yardımcıda olmuyorlar birde ünüversitede yapılırmı orda yaptırdık bir sorun çıktı o zaman o evrakları alıp ilk doktora gitsem rapora ekletme olurmu ameliyat diyip geçiştirirmi garanti verebiliyormu her şey ameliyatla olmuyor ameliyat olmadan oran istesem sorun olmayacağı ne malum daha tetkik yapcak makina yok hastanesinde

Üniversite nöroloji bölümü yapar

Üniversitede yok özelde bunun ücreti ne kadar hiç bir yerde yazmıyor

Arkadaşlar benimde sürekli gaz problemim var devamlı gaz çıkarıyorum günde sayamayacagim kadar fazla bağırsak ameliyatı olduktan sonra oldu gaz problemim bunun bir oranı varmı acaba

Şişli Etfal de Anal monometri tetkiki yapılıyor geçen hafta yaptırdım.

Normal muayene dışında cekim icin ne kadar bekledin randevu olarak ucret verdinmi

1 hafta bekledim sadece bagirsak temizleyici aldim 40 liraya o kadar başka bir ucret ödemedim

Üst Alt