Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Büyükçekmece Devlet Hastanesi'ne rapor almak için gideceğim. Randevusuz gidiliyor mu?

X-Ron

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
selam arkadaşlar, istanbul büyükçekmece devlet hastanesin"den özürlü raporu almak istiyorum. Telefonla aradığımda operatör, Randevu sistemi yok dedi. pazartesi veya perşembe gel, raporu al dedi.. bende çok şaşırdım çünkü daha geçen yıla kadar Randevu ile özürlü raporu veriliyordu.. aslında pek inanmadım çünkü yoğun bir hastane Randevusuz nasıl yapabilir ki.? onun için sizlere sormak istedim;

Bu yıl içerisinde istanbul büyükçekmece devlet hastanesin"den özürlü raporu alan var mı.?

Randevusuz gerçekten rapor alınabiliyor mu.?

Başvuruyu nasıl yapmalıyız.?

Sgk (Sosyal Güvenlik Kurumu) Gss (Genel Sağlık Sigortası).

arkadaş ne hakkında dilekçe yazacaksın konu nedir onu açıkça belirtsen yardımcı olunur

babamın sigortasından faydalanıyordum ama düşmüşüm.. dilekçe yaz dediler.. düşmeden önce emekli sandığı kapsamında ilaçları alıyordum ama bu hafta alamadım.. 25 yaşını doldurduğun için düşmüşsün dediler.. 26 yaşımdayım ama 2 bacağım yok ve ellerimden 6parmağım yok... babanın sigortasından faydalanmaya devam etmek isiyorsan, dilekçe yaz dediler..

2022 aylığı alıyorsan direk Genel sağlık sigortası kapsamına gireceksin zaten. yok almıyorsan raporunda birlikte SGKya git

engelli statüsünde olduğunu beyan eder babanın sigortasından yararlanmak istediğini belirten bir dilekçe yazarsın dilekçenin ekine de raporu eklersen herhalde işin hallolur.

dilekçenin başlığına hangi ilde bulunuyorsan mesela Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğü'ne/Konya yazabilirsin

2022 maaşı almıyorum.. sadece bakıcı ücreti alıyorum.. dilekçen raporunla beraber sağlık kurumumuza gidecek dediler.. bende bişey anlamadım, sanki yürüyoruz da birde ayrıca kuruma gidecekmiş... ne diyeyim, 2 bacağım yok ve ellerimden 6 parmağım yok, 40 kiloyum ve bu halimle bıktım dilekçe ve raporlardan bıktım... ALLAH canımı alsında kurtulayım, yok dilekçeymiş, yok rapormuş, zaten 2 bacağımızda yok ALLAH tan korkun bee... hemde kalçadan yok, bu nasıl bir dünya yaww..

valla kardeş ne diyeyim Allah yardımcın yoldaşın olsun

sen dilekçende özür durumunu belirt ve yukarıda dediğim gibi yaz raporu senin yerine bi yakının felan götürsün kuruma

öyle yapcam kardeşim, çok sağol, verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.

Aslında prosedür önceden randevu almayı gerektiriyor. Ama bence randevu almadan da gidilebilir. Şansını dene derim...

Üst Alt