Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

By-pass ameliyatı sonrası %50 olan engelli raporumu 30'a düşürdüler!?

fatih2323

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
merhaba ismim fatih. benim sorum olacak

bypass ameliyatı oldum saglık kuruluna girdim %50 engelli raporu verdiler.süreğen kronik özürlü kimlik kartı sınıflanamayan ibareleri vardı . 2 yıl süreli ama rapor sürem dolmasına 2 ay kalarak tekrar yenileme için başvurdum .tekrar heyete girdim kalp damar doktoru %50 verdi heyete girdim .saglık kurulu %50'yi düşürdüler %30 a
5 yıl süreli bağımsız degerlendirme ve sınıflanamayan ibaresi koymuşlar ama benim hastalığım 3 damar degişti by pass oldum

sizlerden ricam konu hakkında bilgisi olan varsa bilgilendirebilir mi rica etsem .itiraz etsem olur mu

fatih2323 mrb
Geçmiş olsun karara itiraz edebilirsiniz il sağlık müdürlülüğüne gidin işlemleri başlatıp sizi yeni bir hastaneye sevk edeceklerdir şansınızı deneyin
Sanırım ilk raporunuz klas 3 den değerlendirilmiş ve %50 verilmiş son raporunuzda klas 2 den %30 değerlendirilmiş
Bir iyleşme var ise bu yűzden klas2 den değerlendirme yapılmış olabilir siz yine tekrar deneyin şansınızı.

Üst Alt