Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

C/33 ertesi yıla bırakma nedeni yanlış. Ne yapmalıyım?

bartinli1

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selam Arkadaslar,bugün MSB´ligindan bildiri geldi askerlik icin. Basdan size ufak bir bildiri vereyim. Ben 36 yasindayim ve almanyada yasiyorum. 1997 yilinda iki kez belimden ameliyat oldum. 2003 senesinde yine bir ameliyat olmam gerekdi. Ilk ameliyatdan bu yana hep agrilarla ugrasdim. 2005 senesinden bu yana iki dizimde de agrilar basladi. Sol dizimde 4 derece meniskus ve kikirdakda asinma soz konusu. Sag dizimde kikirdakda sorun var. Gecen sene ameliyat oldum ama hic faydasi olmadi.Simdi bu sene muayene icin hastane raporumu tercüme edip MSB´ye gönderdim. Bugün bir Cevap geldi ve C/33 Ertesi yila birakma diye karar cikmis. Ama benim anladigim bu erteleme benim kilomla elakali.Benim Boyum 1,79 ve 115 kiloyum. Benim aslinda belimden ve dizlerimden sorun var iken bana kilodan erteleme onayladilar. Sizce bu normal mi? Neden benim asil sorunlarima ilgili bir yanit yazmiyor?Benim ne yapmam lazim? Almanyada Konsolosluga gitsem mi?Yardimlariniz icin sagolunSelamlar

Son kertede muafiyet verilmişse çok da ert etmemek lazım diye düşünüyorum. Kilonuz 106'nın altına düşmediği sürece erteleme/muafiyet devam eder. Eğer düşerse, o zaman diğer rahatsızlıklarınızı söyler, onlar nedeniyle muafiyet talep edersiniz

Selam Usta, bu Kilo siniri hakkinda iki cesitli liste buldum nasil hesaplaniyor bu?? Sence benim asil rahatsizliklar durumu nasil degerlendirilir SB tarafindan??Selamlar

Selam Bülent AbiÖncelikle yeni yilinizi kutlarim. Ben dünn Bartin Askerlik Subesini aradim ve muhayene icin basvurdum. Telefondaki sahiz hic düzgün bir sekilde cevap vermedi. Bu senen son ödemezsen 10000€ cikar dedi. Ister almanyada ister burada muhayene ol dedi. Almanyadaki Konsoloslukda git orda hastaneye dedi. Simdi ben ne yapsam acaba? Benim bildigim Kocaeli'deki Askerlik Hastanesine gönderiyorlarmis. Askerlik Subesine ugramadan elimdeki raporlarla oraya mi gitsem?Yardimlariniz icin sagolun.Selamlar

Bizde yüzyüze konuşurken memur vatandaşa insan muamelesi yapmaz ki telefonda yapsın! İşgüzarlık etmiş konuşurken...

Sevk olmadan askeri hastaneye gidemezsin.

Üst Alt