Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

C segmenti araç öneriniz?

Konular
88
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar c segmenti sıfır araç alacagım butcem 60 65 bin tl, ötv indirimli yani 40 45 bin tl arası olacak.
sizce hangi araç almalıyım otomotik vites olmak zorunda

Eğer 50 ye çıkartabilirsen honda yı öneririm sana otomatikte honda nın üstüne araç tanımam

mustafa toprak bey;bende aynen senin gibi ötv siz 40 45 bin tl ye dizel yetmezse benzinli/lpg li araç düşüniyorum.polo l.4 dizel onatçada 40 bin benzinlisi 34 e bırakırız dediler.ama gönlün opel astra sedan 1,4 benzinlide kaldı ancak opel astra1,6 dizel otomatiği(robotik)olmayan haziranda çıkacak dediler.bende adanadayım yeni numune civarı eger araç alacak olursanız lütfen paylaşın bizde faydalanalım

Peugeot 3008 var bende oldukca memnunum tavsiye ederim ama azda olsa bütçeyi aşabilir.

VW golf 1.2 TSI DSG

gerçekten bagaj hacmi, ve dizel motor (uzun km ler yapılacaksa) gerekliyse

Seat Leon ST 1.6 TDI DSG

Astra HB ile Golf karşılaştıracak olursak önerileriniz nedir?1,2 golf nasıldır?Yakıtta golf cimri o bellide iç dizayn,ön arka koltuk genişlikleri falan.Benzinli otomatik düşünüyorum,Türkiye'de dizel yakıt fazlaca sorun çıkarıyor malesef.tamirciler dizel araç dolu.

ahmedd29

Bakımlarını aksatmadığınız ve genellikle güvenilir bir istasyondan yakıt aldığınız sürece dizelden o kadar endişe etmenize gerek yok. Burada akılcı davranmak için dizel ve benzinli tercihinde belirleyici etkenin yıllık yapmayı öngördüğünüz km olması gerektiğini söylemeliyim. Kabaca yılda 15 bin km yi geçicekseniz dizel altında kalıcaksanoz benzinli daha makul, gibi genel bi sınır çizebilirim...

Opel grubu özellikle otomatik şanzımanlı modellerde biraz verimsiz (tüketim, performans ve konfor) modeller barındırıyor ve sorunsuzluk anlamında nedense çok güven duyamadığım araçlar, her ne kadar dış tasarımını en beğendiğim araçlarda olsa da... Vw lerinde tamamen sorunsuz olduğu söylenemez ancak en azından distribütörün satış sonrasını olumlu deneyimlediğim bi marka...

Yine de astra muadillerinden birazcık daha fazla yakması göze alınarak denenebilecek bir kaç araçtan olabilir...

SiyahPelerinliAdam bilgi için teşekkürler.Şu golf'ün dış tasarımı biraz daha güzelleşse iyi olacak.Golf bana B segmenti gibi geliyor.

Üst Alt