Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

C seviyesi omurilik ameliyatı sonrası aşırı terleme sorunu..?

halil1dem

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
2
Arkadaşlar boyunca vida ve platin var ameliyat sonrası kışın bile aşırı
Terliyorum ne yapmalıyım tecrübesi olan varmı

halil1dem

Genelde C'den yaralanmalarda/ameliyatlarda terleyememek gibi bir sorun olur, sizde tam tersi olmuş.

Bir fikri olan var mı arkadaşlar?

c3 c4 c7 kadar bu yaz günlerinde hayat dan bıktırıyor bülentbey

şükret terleyemediğim için komaya gidiyorum göz açamıyorum. spor yapamıyorum.

Spor yapamazsın olur birer ben insan içine çıkamıyorum baştan aşagıya ter yaz kış banyo bu seferde platin sancısı

otonom sinir sistemini tetikliyen bişey vardır.acı hissetmediğin bi kas gergindir, mesanen yada buyuk wc doludur.
mesela ben bası yarasındn dolayı 2 ay yan yatmıştım. arka bacak kaslarım kısalmış, onları ftr de açrken terden sırılsıklam oluyodum.şuan normal.
c sevıyesinde terleyememek problemdir normalde çünkü

Cok enterasan verdigin bilgiler icin tesekkurler enes bey.
Fakat benim mesane kontrolü yapıldı sorun yoktu acaba başka bir yere mi zarar verdi ameliyattan çıktığım günden beri yaz kış aşırı terleme var.

halil1dem

Bir şekilde vücut zordaysa (kabızlık, gaz, yara, yaralanma vs.) vücut terle tepki verir. Bir de mesane enfeksiyonu aşırı terlemeye neden olabilir.

Anlayan yok malesef geçirmiş olduğum amaliyatı gördüklerinde sen yaşadığına dua et diyorlar kustahca

Üst Alt