Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

C sınıfı ehliyetimi kazadan sonra H sınıfına dönüştürmek istiyorum..?

MUR37

Üye
Konular
71
Reaksiyonlar
1
yakında H sınıfı ehliyet alan var mı? ben o.f olduğum için gidip gelmesi baya sorun olacak
ayrıca kazadan önce C sınıfı ehliyetim vardı bunun avantajları ve dezavantajları nelerdir?
ehliyet alması ne kadar sürüyor ve ne kadar masrafı oluyor?

valla dostum baya zor benimde b sınıfı ehliyetim var bende o.f luyum allah yardımcımız olsun baya zorlu bir maraton bakliyor seni ben bas vurdum kas gucu bilmem emg emar bir suru zorluk daha heyet girecem bu filim leri tamalarsam 3 defadır hastaneye gidiyorum dahada gidecem ha nasıl olacak dersen de once h sınıfı ehliyet alır raporu alacaksın daha sonra bir surucu kursuna direksiyon sınavına gireceksin ondan sonra emniyete gideip h sınıfı ehliyetini alaırsın rast gele

Önce "elle kumandalı özel donanımlı otomobil kullanır, H sınıfı sürücü belgesi alır" ibareli rapor alacaksın. Sonra o rapora istinaden sürücü kursuna yazılacaksın. Sadece direksiyon sınavına gireceksin ve sonuçta H sınıfı sürücü belgeni alacaksın.

Eğer C sınıfısürücü belgen olmasaydı kursta dier derslere de girmek zorunda kalırdın...

teşekkürler ben heyet raporunu pazartesi alacam yanlız bize uygun araba kursda yok ise nasıl olacak anlamadım çünkü aradığım kursun bi tanesi şu an h sınıfı çalışmamız yok diyor

Merhaba oturanboğa benimde b sınıfı ehliyetim var.Kazadan sonra h sınıfı ile kullanmam gerekir ama kanun değişmiş diye duydum sanki ilk defa alıyormuş işlem yapmak durumundaymışız. En son değişiklik hakkında bilgi verirsen sevinirim... Hoşçakal..

Üst Alt