Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

C Sürücümdeki boş alan sürekli azalıyor?

mac72

Emektar Üye
Konular
60
Reaksiyonlar
51
Arkadaşlar C sürücümdeki boş alan sürekli kendiliğinden azalıyor. Bunun sebebi ne olabilir? Nod32 kullanıyorum dönem dönemde combofix le taratıyorum pc yi ..
Ve yedekleme yapmıyorum..

www.hdtune.com dan hdtune indirip error scan yaptir ama uretici 1gb esittir 1000mb gosterir ki bu yanlis miktar olarak gorunur 1gb esittir 1024mb 1mb 1024kb seklinde olur bad sektor varsa kapasite duser.

BADBOY;
Ccleaner var bende en kötü haftada bir kullanıyorum.

FelaqeTcocuq;
İndirdim taratıyorum.. Badsektör mantıklı geldi disk birleştirmesi yaparken birkaç sefer aynı nokta da pc kilitlenmiş kapanmıştı. Bakalım ne çıkacak

Bad sektör yok temiz çıktı..

o zaman donanımsal bir sıkıntı var format çekmeni öneririm..

Sıkıntı donanımsalsa format ne işe yarar ki .. Format yazılımsal sıkıntıları giderir..Neyse tavsiyeleriniz için teşekkürler..

Web tarayıcılarının temp dosyalarını temizleyin. Farkında olmadan birikip gidiyordur.

bu sorun bendede olmuştu.windows altında bazı dosyalarda şişme oluyor..misal 20 mb olması gereken gereksiz bir dosyayı 2 gb boyutunda bulmuştum ben..bunu da netten araştırarak öğrenmiştim.o dosyayı tespit etmek için her klasörün içindeki dosyaları detaylı listelettirip boyutlarını tek tek kontrol ederek bulmuştum.genelde Windows klasörünün içinde arama yapmakta fayda var..eğerki bende ki sorun gibiyse ki,öle gibi görünüyorda..

Teşekkürler öneriler için arkadaşlar harbiden windowsu kurcalıycaz gibi görünüyor..

Eğer işletim sistemi güncellemeleri açıksa, güncellemelerden dolması çok olası. Nitekim her gün en az 250 mb'lık güncelleme olabiliyor. Hatta daha fazla.

benim bildiğim her güncelleme eskisinin üstüne yazılır.ha ekstradan bir güncelleme dosyası da olabilir..ancak her güncellemede ki dosyalar harddisk leri dolduracaksa bill gates hiç yapmasın bu işi :) bence abartılı boyutta harddisk doluluğuna yol açmaz güncellemeler..

Üst Alt