Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
öncelikle çok tsk ederim ilginiz için sorunu bugün hallettim sistem geri yüklemeyi de denedim sonuç sıfır bugün öncelikle combofix ile tarattım başta sorun yoktu sonra tekrar gelmeye başladı sonra microsoftun virüs prog indirdim şu an ki görünüm iyi açıkcası insana cinnet getiren bir virüs...
arkadaşlar yapmanız gereken başlat>çalıştır>regedit burdan hkey_local_machine> system>setup bunun icindeki cmdline yi silinince hiç bir problem kalmıycak emin olun yani
al kardesim cevabın ve cözüm yolun arkadaşlar yapmanız gereken başlat>çalıştır>regedit burdan hkey_local_machine> system>setup bunun icindeki cmdline yi silinince hiç bir problem kalmıycak emin olun yani
merhaba
Bende de bilgisayarı kapatırken explorer.exe hatası veriyor ve pc kapanmıyor sonunda düğmeye basılı tutup kapatmam gerekiyor sorun virüs müdür acaba?
Adım 1
Ctrl + Alt + Delete => Görev Yöneticisi =>İşlemler'den Isass.exe adlı çalışan exe programını seçip İşlemi Sonlandır deriz. Bu ilk adımdır bu şekilde yaptığımızda bilgisayarımızı kapatıp açtığımızda sorun tekrar devam edecetkir . Kökten çözüm için devamı olarak bu işlemi yapıp bilgisayarı kapatmadan 2.adımı uygulayalım
Adım 2
Çalıştır (Windows Tuşu + R Tuşu yada Başlat=>Çalıştır) açılıp C:/Win yazarız. Açılan dosyada Isass.exe , txt dosyası ve 1.exe den başlayıp , 10.exe'ye kadar olan exe'ler silinir . Artık virüsten kurtulmuş oluruz.
bilgisayarım win exe hatası yuzunden exe 123...20'e kadar gelip açıldıktan 10 saniye sonra resetliyor bana hiçbir islem yaptirmıyor kurtarmam gereken belgelerim olmasa direk format atıcam ama atamıyorum yardımçi olun
Format falan atmayın... "Hiren's boot CD" internetten indirip bir CD'ye yazdırın.... Bilgisayarı onunla açın. İster basit virüs taraması yapın, ister dosyalarınızı kopyalayıp format atın.
Başka bir bilgisayardan http://download.bleepingcomputer.com/sUBs/ComboFix.exe combofix proğramını indirip usb ya da cd ye yazdırıp sonrasında da bilgisayarınızı usb den ya da cd den başlatıp taratma yaptırmanız sorununuzu çözebilir..
Combofix bende var ve onu bile acamıyorum guvenli moddan açtım oradan combofıxi calistirmayi denedim calıstırmadı ve o virusu sildim ama tekrar baslattigımda dll hatasi verip baslatılamadı deyip tekrar resetledı tekrar guvenli moddan girip dosyalarımı kopyalıyorum sonra format attırmayi dusunuyorum yardımçi olduğunuz için tesekkurler.