Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

C5-6-7'de hareketsiz protez ve karpal tünel ile rapor alabilir miyim?

Kerim tezcan

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar merhaba
Sızın tecrubelerınızden sormak istedım
Benım boynumda c56 c67 de hareketsız protez takılı boyun hareketlerım kısıtlı
Karpal tunel ve kubıtal tunel den amelıyat oldum fakat 15 gun oncekı emg de her ıkı bılegımdede hafıf sıddette karpal tunel mevcut
Sag gozumde tılted dısk sendromu var
Sag goz gozlukle yuzde 40 gozluksuz yuzde 30 goruyor gorme alanı normal
15 gun oncekı emg de ust ekstremıtelerde aksonal duysal polınöropatı coktı bır yılı gectı lyrıca kullanıyorum
Amelıyatlardan sonra ıs yerım yerımı degıstırmedı ayrılmak zorunda bırakıldım
Eskı hukumluyum ış arıyorum caldıgım kapılar eskı hukumlu olunca bıde bu rahatsızlıklarla kapıyı kapatıyor
Rapor ıcın basvuru yapıcam sızce rapor alabılırmıyım

Kerim tezcan Eşimde emg'de hafif karpal tünel görünüyordu, nöroloji %5 verdi. Görme ile ilgili olarak sağda %40 görme solda tam görüş varsa oran düşük olur. Miyop astigmattan oran verilmiyor, gözlüklü görüş iyiyse onu baz alıyorlar, gözlüksüzü değil. Polinöropatiden verilecek oran kaç olur onu emgye bakacaklar bazılarının oranı çok yüksek oluyor, boyunla ilgili soruna ne verirler bilmiyorum özür oranları cetvelinden bakabilirsiniz.

Göz/görme oranları başlığında sorsanız? Çok yüksek bir oran vereceklerini sanmıyorum.

Servikal protezler ve polinoropatı
Arkadaslar merhaba
Benım boynumda c56 c67 de hareketsız protez takıldı boyun hareketlerım kısıtlı
Karpal ve kubıtal tunel amelıyatı gecırdım 15 gun oncekı emg ye gore her ıkı bılektede hafıf sıddette karpal tunel devam edıyor
Sag goz gozlukle yuzde40 gozluksuz yuzde 30 sol gozlukle yuzde 90 sag gozde tılted dısk sendromu cıktı gorme alanı normal
Yıne 15 gun onceki emg de ust ekstremıtelerde aksonal duysal polinoropatı kullanıma baglı cıktı
Eski hukumluyum 17 yıl calıstıgım ıs yerı amelıyatlardan sonra yerımı degıstırmedı ayrılmaya zorladı iş bulmak ta zorlanıyorum
Rahatsızlıklar ve eskı hukumden dolayı
Heyete gırmek ıstıyorum rapor ıcın sızın tecrube ettıgınız kadar rapor cıkabılırmı
Sımdıden trsekkur ederım

Üst Alt