Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

C5-6 omurilik yaralanması için tedavi önerileri var mıdır?

bdilara

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
sevgilim 5 yıl önce trafik kazası geçirdi ve boynu kırıldı.5 yıldır omirilik felci ve tam kesi.tetraparezi c5 ve c6 seviyelerinde .ben sürekli tedaviler araştırıyorum ama henüz bulduğum bişey yok.sizin bildiğiniz veya önerdiğiniz herhangi birşey var mı?tedavi olur günlük hayat olur önerileriniz olur hepsini bekliyorum

bdilara

Henüz bir tedavi yok. Her zaman söylerim: Tedavi umudunun peşinden koşmak çoğu zaman hayatı ıskalatır. Ve bence bu olabilecek en kötü şeydir. Bugüne konsantre olmak, Malum olan koşullar ile maksimum mutlluk için adımlar atmak, hayatla yüzleşmek, zamanı kaçırmamak lazım.

OturanBoğa elimden geldiğinde onu mutlu etmeye çalışıyorm ama tedavi umudu olmazsa yaşamak isteyeceğini sanmıyorum.o yüzden bişeyler bulmaya araştırmaya çalışıyorum.yeter ki yaşamayı sevsin hayata tutunsun:(

Şu güzel çocuk mu hayata tutunmakta tereddüt yaşıyor? Tam dayaklık! :)

Sevdiği insanları kaybettiğinin farkında değil sanırım. Onunla mutlu olmak isteyen ailesi, sevgilisi, arkadaşları varken "bir tek tedavi olasılığına" tutunmak işte tam da yukarıda yazdığım gibi, aslında hayatı kaçırmak, hayatı işkenceye çevirmek demek. Bence önünüze hedefler koyun. İş, sosyal yaşam, aşk... Adım adım hayatı yakalamak lazım

kök hücre var ama hala deneysel...
triceps kasınıı kullanamıyorsa tendon transferi öneririm
triceps demek bağımsızlık demek tetraplejide...

alkış alkış alkış. Bülent abi sana bu alkışlar. bende bir c7 liyim.
Eskiden ne yapıyorsam yapabildiğim kadarını yapmaya çalışıyorum. iş, spor, aşk, gezi, hobilerim arttı valla. eskiden ne kadar boş zamanım varmış da hep aylak işlerde geçirmişim diye vahlanıyorum.
Her şey umutla yaşamakta.
umut ayağa kalkmak mı? tekrar tutmak mı? Yoksa Mutlu olmak mı?
mutluluk hormonunu kaybeden böyle gülemez...

triceps kasını kullanabiliyo azda olsa hatta parmaklarını ve elini kullanamadğı halde mesajda yazıyo.tuvaletini bile hissediyor.ama son bi senedir ümidini kesmiş ve mutsuz durumda ben bişeyler bulmaya çalışıyorm ama pes etmesnden korkuyorum.yardımlarınız önerilerniz için hepinize ayrı ayrı teşekkürler.

Üst Alt