Yabancı üretim bir alet. A new assistive device for intermittent self-cathe...[J Spinal Cord Med. 2003] - PubMed Result Bu adresteki özet, C5-C7 omurilik yaralanmalarında, sakatların kendi başlarına TAK yapabilmeleri için üretilmiş bir ürünün değerlendirilmesini anlatıyor. Rehabilitasyon merkezinde ürünü deneyen hastaların hepsi kendi başına TAK yapabilmiş ve ürünü ayrıldıktan sonra da kullanmaya devam etmişler.
Adapta Medical, Inc. - The PerfIC Cath by Dr. Glen House
Video: Uncapping “without” Dexterity
Şu da, HouseHold isimli penisi tak sırasında sabit tutan bir ürün. Ürünün kendi sitesi, "flexlife" üretiyormuş: Home Page
Ürünün adı HouseHold'muş. Yaptığı şey, penisi tak sırasında sabit tutmak, böylece iki el de tak için kullanılabiliyormuş. Gayet basit bir şeye benziyor, pahalı olduğunu sanmıyorum. Zaten sitede fiyatı da yazıyormuş: 30 dolarmış, ve çok sayıda siparişte indirim oluyormuş.
Adapta Medical, Inc. - The PerfIC Cath by Dr. Glen House
Video: Uncapping “without” Dexterity
Şu da, HouseHold isimli penisi tak sırasında sabit tutan bir ürün. Ürünün kendi sitesi, "flexlife" üretiyormuş: Home Page
Ürünün adı HouseHold'muş. Yaptığı şey, penisi tak sırasında sabit tutmak, böylece iki el de tak için kullanılabiliyormuş. Gayet basit bir şeye benziyor, pahalı olduğunu sanmıyorum. Zaten sitede fiyatı da yazıyormuş: 30 dolarmış, ve çok sayıda siparişte indirim oluyormuş.