Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

C5-C6 omurilik felcinde ehliyet kodları ne olmalı?

bulanık

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
ben c5,c6 seviyeden engelliyim sağ ve sol alt ekstremite ayaklar calişmiyor kollarim sağlam sadece sağ ellimin parmak uclarında ince kavrama yok aracım otomatik var solda gaz ve fren tertibatlidir direksonda topuz mevcut böyle kullaniyorum ehliytet değişime müracaat ettim komisiyona sevk edildim 7 ekimde komisiyona gireceğim bana uygun kodlar hangileri cevap yazarsnız sevinirim ayrica şu kodlari yazdirsam ötv den muafiyet hakkım olurmu
10,02, 78,32.01,40,11 gibi

arkadaşlar ehliyetimi yeniletme raporu aldim yazılan kodlar 01.01gözlük.32.01 tek el ile işletilen fren ve hizlanma 10.02 otomatik vites 78 sadece otomatik vites kullanır. 40.11 topuz darisi tüm dost ve arkadaşlara

bulanık hayırlı olsun muayene süresi koydular mı birde hangi bölümlere gittiniz biraz bilgi verirseniz sevinirim.

evet 3 yılda bir kontrol koydular göz dr fizik tedavi dr noroloji ve psikyatri

Peki hocam sıkıntı çıkaran oldu mu benim de ehliyeti değiştirmem lazım forum da bazı arkadaşlar rapor alamadılar ehliyetleri iptal oldu.

hiç sıkınti çikarmadilar hata yardimci oldular

bulanık ne güzel hocam keşke herkese yardımcı olsalar sırf ehliyet raporu alamayacağım diye son zamana kadar erteledim. Şuan 2.5 ay kaldı bakalım nasıl olacak

arkadaşlar aşağida
yazdiğım kodlarla ötvsiz arac alabilirmiyim
01.01gözlük 10.02 otomatik vites 78 sadece otomatik kullabilir 40.11 topuz

@bulanık hocam ilk msjınızda ayaklar çalışmıyor demişsiniz elden gaz fren sistemi olmadan araç kullana bilecek misiniz ona kod yazmadılar mı.
Pardon ikinci msjda yazmışsınız sonra dan gördüm. Yanlış bilmiyorsam özel tertibat olduğu için ötv indirimli alırsınız diye biliyorum

2015 tarihinde özel tertibatli otomatik vites kullabilir sürekli raporla arac aldım ve eski h tipi ehliyet ile ama ama her iki ayağim çalmiyor yeni aldiğim ehliyet raporun 32,01 koıdu yok bu sorun yaratırmi

bende sağ elimin parmak uclarında kavramama var ayrica her iki ayağım calismiyor adana yureğir devlet hastanesi il sağlık komisiyonu 10,02 47 78 102 103,03 40,11 halbuki kullandiğim aracım otomatik ve gaz fren elden tertibatlidır burada bir yanlişlık yokmu

Omurilik felçliyim . Kodlar 10.02 31.03 32.01 47 78

Üst Alt