Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

C5-C6 seviyesinden felçliyim. Sıcaktan tansiyon düşmesi sorunu yaşayan var mı?

ghn

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
iyi günler arkadaslar trafık kazası sonucu c5 c6 sevıyesınde omurılık felçiyim yaz geldımı duramıyrum tansiyonum düşüyor hararet basıyor durmadan kafamdan aşya su dökuyrum aksine evdede duramıyorum bayılcak gibi oluyor napıcaz böyle bi önerisi olan varmı veya benım gıbı sorun yasıyan

Tansiyondüşmesi değil ama hararet basması tüm of'lularda var..

ben varım arkadaşım ne yapacaz bilmiyorum.terleme yok bende c5 kırığı klima aldım ama yinede duramıyorum.bi çare bulamadım dışarı hiç çıkamıyorum.çıksam yani ölürüm heralde bi keresinde taksiyle zor attım kendimi eve bi çare bulan varsa söylesin de biz de kurtulalım...

arkadaşlar bende c5-c6 seviyesinden of. sıcak ile mücadele etmek çok zor . aynı sorunu 5 yıldır yaşıyorum. çözümü yok, ancak bir yere giderken erken yada geç çıkıyorum,ama sanırsam yarısıda psikolojik . her zaman sıcak çoksıcak napıcam ben derseniz kurtulamazsınız, bişeylerle uğraşın , kendinize bir uğraş bulun onu düşünün o zaman sıcağın etkisi yarı yarıya düşüyor.

Bu forumda bi arkadaşın kullandığı bi yöntem vardı :) Dışarı çıkarken su dolu fısfıs alıp yandığı zamanlarda kendisine sıkıyormuş..:) Sorunu tamamen bitirmez tabii ama geçici çözüm olabilir..

dahA dün 5 pet şişe soğuk suyu yandıkca kafamdan döktüm durmadan banamsın demedi üstelik gölgede olduğum halde terlme yok ama hararet basıyo bu nasıl bi işse anlam veremıyrm kışın üşürz yazın yanarız

bende c5-c6 yım ben dolaba devamlı yarım litrelik pet su koyduruyorum sıcaktan daralınca başıma yüzüme koyuyorum baya bir etkili oluyor vantilatörde eskidi sipariş verdim yenisi geliyor böyle idare ediyorum bende birde bu hava degişiminde kıştân bahara geçerken kollarımda ağrı oluyor her yıl bu sizlerdede oluyor mu eğzersiz yaparken ağrı oluyor genelde

Problem orda zaten :) terleyemediğimiz için hararet yapıyoruz...Terleyebilsek hafif bir esinti bile vücudu serinletecek ama..

bu şikayetden dolayı doktora giden varmı?????

ben gitmedim kışın gözünü seveyim günde 4 saat antreman yapıyorum 1 damla terlemiyorum yazında yapıyorum ama bu sefaer 4 saatte 1-1.5 litre soğuk su yakıyorum Allahtan ucuz:)

Daha çok su içip daha çok TAK/ÇİŞ yaparak motoru içerden soğutmaya çalışın arkadaşlar.

Üst Alt