Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

C6 seviyesindeki engellinin hayatını kolaylaştıracak ürünler araştırıyorum!

on-off

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
hayırlı günler c6 seviyesinden omurilik felci olan bi arkadaşım için araç gereç araştırıyorum

- kaşık çatal, sitede araştırdırm birkaç fotoğraf gördüm kaşık çatal ele sabitlenen bu ve benzeri malzemeleri Türkiyede nereden tedarik edebiliriz.

- cep telefonu, seslekullanılabilen bi uygulama yada telefon varmı veyahutta telefon kullanımını kolaylaştırabilecek bir öneri.

- yatak lifti 2. el yatak lifti ihtiyacı var bu konuda yardımcı olabilabilecekler, satmayı düşünenler yazarsa sevinirim.

Doğrusu ya Türkiye'de bu ürünlerin satıldığı bir yer bilmiyorum!

Parmaklarını kullanamayan arkadaşlarım var. Cep telefonunu bir kılıfla ele geçiriyorlar, diğer ele de ucunda kalem gibi bişeyin olduğu başka bir kılıf geçiriyor. Böylece hem ekranı kullanabiliyorlar hem de telefonu kulağa getirebiliyorlar. Yani, el yordamıyla bişeyler yapılıyor maalesef Türkiye'de.

Geçenlerde bir ikinci el lift geldi ama sonra hemen satıldı. Elime ekonomik bir şey gelirse buraya yazarım...

abi hertürlü tecrübeye açığız fikir yöntem ne olursa

lift olayı önemli abi uygun olursa güzel olur teşekkürler

İçecekler için çok kullanışlı
uAdapt | Home | Innovative Rehab & Adaptive Equipment

udrinkclearhand.jpeg
uDrink_Pint_Glass_small.jpg

teşekkürler dahda değişik kkullanılabilecek ürünler yöntemler varsa onlarıda yazarsanız sevinirim iyigünler

mouse u açıkçası çok arastırdım fakat ya yetersiz yada çok pahallı,ben 2 el bileğimle kontrol etmeyi tercih ettim.
şu arkadaşın bulduğu çözümse muhteşem
Interview with vVvSpectral - Paralyzed Quadriplegic Gamer - MLG Dallas - YouTube

şekil alabilen plastik evindde bulunsun.Adı instamorph.Aklınıza gelebilcek her araçgereçte ortezciyle uğraşmaz kendiniz yaparsınız.Üstteki vidyoda kullanmışlar mesela...
InstaMorph - Moldable Plastic

oyun için
http://www.engelliler.biz/forum/eng...iplegic-arkadaslar-icin-oyun-kontrolleri.html

çatal kaşık için google da pekçok benzer ürün var..

Akıllı tel veya tablet için gittigidiyordan bi tel tutucu alıp kullanımı kolaylaştırabilirsiniz...

olta sopa fırça vs tutmaya benim çok merak ettığım ama almadığım bi üründe burda :)
https://ideamobility.com/excercise-fitness-equipment/318-fist-grip-cuff-each.html

Üst Alt