Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

C6 ve C7 seviyesinde oluşan hasar için doktor ve hastane önerisi!?

Elviraerkan

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar.
Öncellikle her kese geçmiş olsun dilekleri ile.
Rabbim her kesin yardımcısı olsun.
Benim eniştem 3 sene 8nce trafik kazasında c6 ve c7 boyun kırılması yaşadı. Belden asagi felc
Kendisi azeri ve azeri vatandaşı.
Mart ayında Istanbula gelip muayeneden geçmek istiyor. Bunun için bu alanda ilgili doktor ve çalıştığı hastane öneri yaparmisiniz?
Ben Istanbulda oturuyorum ve mart ayına kadar muayene ve ileride alınacak fizyoterapi ve tedavi için uygun bir hastane ve doktor bulmamız gerekiyor.
Zayıf türkçeme göre özür diliyorum.
Amacım doğru doktora ve doğru hastaneye götürmektir ve bu konuda yardımcı olmanızı rica ediyorum.
Önceden çok teşekkürler

Elviraerkan

Bir sağlık sorunu yoksa, özel bir doktora görünmesine de gerek yok. Belki, ürolojik açıdan kontrol faydalı olur.
Fizik tedavi için kaç gün kalabilecek Türkiye'de?

Merhaba. Özel bir sorunu yok. Sadece turkiyede uzmanlar daha da iyidir diye düşündük. Yeniden emar çekilse, durum yeniden gözden geçirilirse ve buna uygun bir rehabilitasyon uygulanırsa, belki de iyi sonuçlar alınabilir. Ilk gelişinde muayene için gelecek. Ikinci gelişinde ise rehabilitasyona. Bir kaç ay olabilir.

Elviraerkan

Bence sadece ürolojik kontrol yeterlidir. Fazlasına hiç gerek yok.
Üroloji doktoru olarak Bülent Çetinel'i önerebilirim. Muayenehane telefonu: 0530 661 91 18

Rehabilitasyon merkezi olarak Ankara'da Bilkent Gazi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon hastanesi iyidir. Ama randevu alması zor bir yerdir. İstanbul'da önerebileceğim bir rehabilitasyon merkezi yok maalesef.

Üst Alt