Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

C62 testis tümörü hastayım. % kaç rapor alabilirim?

marche

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
c62 testis tümörü hastasıyım yüzde kaç engelli raporu alabilirim (testis Kanseri)

Geçmiş olsun

Öncelikle Rahatsızlığınızdan dolayı Geçmiş olsun Yüzde kaç rapor alırsınız? Emekli olabilirmisiniz? Bu sorularınızın cevabını vermek oldukça zor Ancak size tavsiyem ssk Bağkur gün sayılarınıza sgk ya giriş tarihine bağlı olarak değişmekte Ve ayrıca Tedavi ameliyat kontrol olduğunuz Hastahaneden Bilgi alabilirsiniz Ve ya Heyet raporu veren bir Hastahanenin Sağlık kuruluna baş vurup Malüliyet derecenizin tespitini isteyebilirsiniz Üroloji,Onkoloji ve varsa başka bir rahatsızlığınız O birimlerede Muayene olarak raporunuzu görün ve ssk bağkur günlerinize Radyo terapi Kemoterapi durumlarınıza göre Durumunuz a Bakılacağını düşünüyorum
Şunu unutmayınızki bazen Her şey istediğimiz gibi gitmeyebilir sonuç ne olursa olsun sabretmeliyiz Hastalığımız ın ismi ne olursa olsun Hayat gittiği yere kadar sevdiklerimizle Beraber güzel geçirmeliyiz derim
Selamlar Metin

ilk önce teşekkürü bir borç bilirim.
bu hastalığım nedeniyle askere elverişli deildir raporu aldım.bu hastalık nedeniyle engelli raporu alabilen biri varsa buraya yazmalarını isterim şimdiden teşekkürler.

Sakatlık oranı cetveli'nde şunlar var:
PENİS
Medikal tedaviyle kısmi kür sağlanabilen erektil disfonksiyon: % 5
Cerrahi tedaviyle kür sağlanabilen erektil disfonksiyon: %10
Penil Protez: %10
Penektomi: %10
Tedaviye yeterli kür sağlanamayan penis hastalığı: %15
Tedaviyle kontrol altına alınamayan tümör: %80

TESTİS, EPİDİDİM, SPERMATİK KORD
Tedaviyle düzeltilebilen tekrarlayan testis,epididim hastalığı
a-Unilateral: %5
b-Bilateral: %10
Sık tekrarlayan ve tedaviyle kısmi kür sağlanabilen testis,epididim hastalığı
a-Unilateral: %10
b-Bilateral: %15
Uygun tedaviye rağmen yeterli kür sağlanamayan testis,epididim patolojisi
a-Unilateral: %15
b-Bilateral: %20
Orşiektomi
a-Unilateral: %10
b-Bilateral: %20
Tedaviyle kontrol altına alınamayan malign tümör: %80
İnfertilite: %10

marche

Evet arkadaşlar bende aynı sebepten muafiyet aldım bizim için rapor oranı nedir lütfen biri yardımcı olsun

İyi günler, testis c62 rahatsızlığı gecirdim,2008 de sol testisim alındı 2 kür kemoterapi aldım, eyete girdim (30-10-2018) de üroloji sevk etti diğer hastaneye onkoloji olmadığı için orada onkoloji %20 verdi' üroloji nin puan vermesi gerekmiyor muydu.

Hastalığı atlattım çok şükür Allah kimseye vermesin. Vergi indiriminden yararlanmak için baş vurdum aslında, sol dizimden ön capraz bağ ameliyatı olmuştum, %5 verdi ortapedi, çocuğum olmuyor diye rahatsızlıktan dolayı psikolojim biraz bozuldu tabi herşey Allah tan psikiyatri %10 verdi rapor özür oranı %32 toplandı vergi indiriminden faydalana bilirmiyim, sgk günüm 5.300 gün ama emeklilik zor gibi yardımcı olursanız bilgilendirirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim

Üst Alt