Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çabuk yorulma, sol göğüste ağrı, halsizlik, hissizlik ve baş dönmesi neden olabilir?

emirdağ

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhaba ismim ibrahim 29 yaşındayım ve kalbimde sıkıntilar başladı en büyük etkenin hazla kilolarımın olduğunu düşünüyorum herneyse benim sizlere sormak istediğim sorular var iki haftadır cabuk yorulmaya başladım sol göğsüm ağrıyor hallsislik ve hissizlik var bazende aşırı derecede baş dönmesi oluyor ve ( doktora gitmeye korkuyorum ) korkum ölmekten yana değil işimi kaybetme korkusundan gitmiyorum

Merhaba,
Başlığı görünce yazmak istedim. Doktora gitmekten korkmayın lütfen, tavsiyem bulunduğunuz yerdeki en yakın hastaneye gidip bir kardiyoloğa (kalp ve damar hastalıkları doktoru) muayene olunuz. Bu belirtiler çok kötü bir hastalık olmayabilir de... Kansızlıkta da çabuk yorulma, halsizlik ve baş dönmesi görülebiliyor. Ama en doğru yönlendirmeyi bir hekim yapacaktır, lütfen ihmal etmeden bir doktora görünün. Geçmiş olsun.

merhaba ibrahim,
en kısa zaman da bir hekime görün kolayca tedavi edebileceğin sorunlar zaman geçtikçe büyük sıkıntılar yaratabiliyor doktorların özellikle erken teşhis diye üzerinde durmalarılarını dikkatte al özellikle bu yorulmaların sana içinden otursam dinlensem iyi olur dedirtiyorsa vakit kaybetmeden bir kardiyoloğa görün geçmiş olsun....

tansiyon ve kalp

Kalp'te,ağrı göğsün ortasında olur belkide rahatsızlığın kalple ilgili değildir daha basit birşeydir.Diyelimki kalpte bu kadar sıkıntı edecek bir durum yok ki kardiyolojide teşhis ve tedavi düşündüğün kadar zor olmuyor.Ben 38 yaşındım 6 yıl önce 1 yıl arayla tıkalı damarlarıma toplam 5 stent takıldı,dert etme tıp bu kadar ilerlemişken ölümden bahsetmek hata olur.

Sevgili kardeşim, ben hem sporcuyum, hem sporla bilimsel açıdan ilgileniyorum ve bu konuda çevrem geniştir. Öncelikle tabi ki doktora gitmelisin bence. Anlattiklarina bakilirsa doktor egzersiz onerecektir. Hangi şehirde yaşıyorsun bana söyle, sana egzersiz programı ve uygulaması konusunda yardımcı olmaya çalışayım. Saygilarimla

Akciğer enfeksiyonu ya da kalple ilgili gibi gözüküyor yakınmalarınızdan. Öğrenmek için hastaneye gitmelisin.

Ölünce işini kaybedeceksin zaten, yaşamaya çalış.

bence hipo troid , baş dönmesi halsizlik ,kalpde sıkışma,fazla kilo tüm bunlar kan tahlili ile anlaşılır ,ayrıca kollesterolde vardır ...kollesterol ilacı sakın kulllanmayın çok zararlı...enginarı kaynatıp için günde 3 bardak için 15 gün sonra baş dönmesi ve kalpde agrılarınız kaybolacaktır ...
geçmiş olsun...

Göğüs ağrısı karslarınız sıkışmasından dolayı kaynaklanıyor büyük ihtimal. aynı sorundan dolayı kendimde doktora gitmiş bulunuyorum çünkü en yakın zamanda doktora gitmenizi öneririm ayriyetten soğuktan dolayıda ağrı tetikleniyor bu arada geçmiş olsun..

Kardeşim doktora git.Buraları okuyup evhamdan evhama girersin.İnşallah temiz çıkarsın.İnterneti okumanın sonu yok.Git doktara şüphenden kurtul hele ki ailende böyle sıkıntı yoksa içini ferah tut.

hemen kalp doktoruna git damarlardaki bir daralma bile bu duruma yol açabilir sağlık ihmale gelmez doktorda seni yemez

Aynıları bende var. Kan tahlili yaptırdım birşey çıkmadı. Ayrıca zayıfımda. Spastik olduğum için sol göğsüm biraz sağ göğsümden yukarıda doktora gidip söylediğimde önemli bir şey olmadığını söyledi. Doktora gittiğinde söyleyecekleri şeyi bana da bildirir misin?

Üst Alt