Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çadır kurup kalmak için sahili guzel yer bilen var mı?

kunta

Aktif Üye
Konular
158
Reaksiyonlar
5
arkadaşlar merhaba
çadır tatili yapmak istiyorum şöyle çadırımı kurup keyif yapacağım sakin sahili guzel denize girebileceğim,yakınında orman ve yeşillikler olan
güvenlikli,engelliler için uygun yerler bilenler yazabilirmi
bu arada sahili guzel olan milli park varmı

valla ustacım istabul şile bölgesinde bir çok kamping alano mevcut hem orman hemde deniz ücret karşılığında çadır vs temin ediyorlar

ege veya akdeniz de soruyorum :) yinede tesekurler

çadır kamp yerleri

Sevgili dostum yaklaşık on yıldır o yoldan geçmemiş olmama rağmen sanıyorum halen Antalya-Alanya arasında (Alanya'ya biraz daha yakın ama adını hatırlamıyorum) bir çadır kampı var.. Fethiye€™den Marmaris istikametine giderken Fethiyenin az ilerisinde çadır kampı var.. Bu sene birkaç gün önce önünden geçtim Datça-Marmaris yolunda (Datça'€™ya oldukça yakın bir mesafede) çadır kampı var.. Hepsi de deniz kenarında.

sana açık adres verebilirim, Tekirdağ Marmara Ereğlisi veya Kastro çok güzel yerlerdir çadır kurma yerleri vardır çadırlara özel sular çekilir günlüğü 20 TL'dir çadırın büyüklüğü önemli değil elektrik dolap herşey vardır sahile yakın denize yakın şehre yakın :)

antalya düşünürsen Tekirova da çok güzel bbir kamp alanı var, devlete ait değil şahıs a ait ama ucuz, geçen sene ben kaldım çadır geceliği 20 lira idi, alış veriş merkezleri yolun karşı tarafında bim, a101, şok vs. adam mangalım yok diyorsun mangalı dahi getiriyor, sadece telefonunu sarj etmek için elektrik var

Arkadaşlar ben emeklilik başvurusu yapacağım. Yaş,43.
emekli olduğum günün ertesinde tası tarağı toplayıp Ege'de bir yerde ( muhtemelen Aydın ) yaşamayı tasarlıyorum. Bilgiye ve öneriye ihtiyacım var.

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[FONT=sans-serif]Arkadaşlar ben emeklilik başvurusu yapacağım. Yaş,43.[/FONT]
[FONT=sans-serif]emekli olduğum günün ertesinde tası tarağı toplayıp Ege'de bir yerde ( muhtemelen Aydın ) yaşamayı tasarlıyorum. Bilgiye ve öneriye ihtiyacım var.[/FONT]
Doğma büyüme İzmirli olarak, İzmir'i tavsiye ederim.
Ulaşım açısından, otobüs filosunun büyük bölümü alçak taban.
İzban ve Metro sistemi ile, merkezi ilçe ve semtlerde ulaşım sağlayabiliyoruz.
Emekli olarak, sıkıldıkça gidebileceğin güzel yerler var. İzban ile sahil yerlerine gidebilir, aynı gün geri gelebilirsin.
İzban: Yer üstünden giden metro olarak düşün. Sefer sayısı sık, vagonları metro standardında.
Şehrin kuzeyinden güneyine uzanan bir sistem. Foça, Aliağa gibi sahil yerleşimlerine gidebilirsin.
Güneyde ise, Cumaovası'na kadar gider, aktarma otobüsleri ile Gümüldür ve Seferihisar sahillerine ulaşabilirsin.
Balık tut, ucuz pansiyonlarda kal vs kolaylıkla imkan bulursun.

Ayrıca İzmir'de sebze meyve, pekçok yere göre daha ucuzdur. Buca'da oturursan, bütün yaz traktörlerle ilçeye gelen karpuzculardan faydalanabilir, köylerine giderek organik tarladan sebze alabilirsin.

Gençler ve iş arayanlar için fazla pozitif yanları olmasa da, emekli biri için cennet desem yeridir İzmir :)

Jem
Teşekkür ederim. Askerliğimin 3 ayını Bornova da yaptım. Hafta sonları hep disarıdaydım seviyorum İzmir i. Geçen yıl Özdere de kaldım bir hafta çok beğendim. Ama Didim ile gumuldur arasında kaldım. İş imkanı Didim de fazla galiba

Özdere'den Seferifisar'a uzanan sahil şeridi genel olarak çok güzeldir. Ama iş/çalışmak gibi zorunluluk varsa değişir durum.
Bu bölgelerde sezonluk işler yapılabilir, 12 ay sürsün dersen kısıtlı. Didim için net bilgim yok, ama İngilizlerin fzlalığı odaklı hareketli bir yer diye biliyorum.
Zaten ilk mesajda, "emekli" olduğunuzu yazdığınız için buraları tavsiye edebildim. Çalışma zorunluluğunda sahil değil de, iç kesimleri tercih etmek daha doğru olur.
(Buca, Bornova, Konak, Karabağlar vs)

Teşekkür ederim kardeşim. Emekli olacağım ama evde oturup hatun dırdırı çekemem fazla. En azından otellerde 8 saat güvenlik görevlisi olurum diye düşünüyorum.

Bornova ve Konak bildiğim yerler ama bana göre değil zira merkezden biraz uzak olsun istiyorum. Merkez bir Renault 12 ye bakar :))

Çok mu hayalciyim bilemedim.
İstanbulda bu hale geldim 34 yilda

Arkadaşlar, emekli olduktan sonra vasıfsız olarak iş bulabileceğimiz, sahil hattında Balıkesir'den Muğla'ya kadar ilçeler varmıdır? Bilgisi olan varmı? Örnek kurye olarak çalışabilecek.

izmir gümüldürde orman kampı var hiç düşünmeden git süper yer

hakanmemik
Orman kampında günübirlik mi kalınıyor?
On gün kalınabilir mi
Giriş ücretli mi
Kampın içinde otel vs. mi var
Bu tabiat parkları hakkında hiç bilgim yok.
Esasen ben temelli yerlesebilecegim bir bölge hayal ediyorum örnek: Akçay, Sarımsaklı, Didim

günübirlik istersen aylık yer kiralaman gerekiyor fiyatlar hakkında bilgim yok içeride otel yok bol bol agaç var internettewn görsellerden de bir şeyler görebilirsiniz :) güzel ve huzurlu bir yerdir. Başka bir yer daha isterseniz aydın güzelçamlıyı tavsiye ederim.

MUĞLA DA AKYAKAda on numara mekanlar var çadır için yok biraz daha derinlere gireyim dersen marmarisi geçtikten sonra datça ya giderken solda akur çadır campı var kesinlikle süper bi mekan ...

hakanmemik tosunümit
Teşekkür ederim kardeşim aktur biraz pahalı galiba ama güzel mekan. Çadırım yada karavanım yok. Sabit evlerinde kalmam lazım. Ben, eşim, ikide çocuk bana ağır gelebilir zira fiyatlar kişi başı hesaplanıyor
Guzelcamlı da harika ama ben tatilden ziyade temelli yerlesebilecegim bir bölge hayal ediyorum. Bir süre sonra emeklilikten sıkılıp çalışmak isteyecegimi biliyorum, bu sebeple hem otellerin çok olduğu hemde sakindir diye düşündüğüm Didim bölgesini tasarlıyorum. Bu bölge ve bu konu hakkında fikirlerinizi almak isterim

didim merkez yılın 365 günü aktif bi şehirdir yaz kış hareketlidir konum olarak ize kuşadına milas a bodruma ve yunan adalarına da yakındır sıkılmazsınız gezme konusunda çok yönlüdür .. ev kiraları ise nisbeten uygundur hatta satın alınabilir fiyatlar sözkonusudur ... sıcagı asfatta yumurta pişirir fırtınası adamı uçurtma gibi uçabilir :) sonuç olarak ege şehridir egede çirkin bi şehir yoktur :)

tosunümit

Teşekkür ederim kardeşim. Didim in dış çevresinden​ bir yer alıp yerleşmek istiyorum. Nasip

eğer arabanız var ise ve kafamı dinliyim ama aynı zamanda sehir elimin altında olsun istiyorsanız didimin akbük beldesini tavsiye ederim didim merkez ile akbuk liman arası 20 km civarı yok ben sehir merkezinde olayım derseniz altınkum un ic kısımlarında veya mavisehir tarafını tavsıye ederim ..

Sanırım Akbük uygun olur
Yazları otellerde güvenlik görevlisi olarak çalışabilirim

Üst Alt