Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Cady, partner tarzında araba alabilir miyim?

demirayak43

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
iyi günler bana ehliyet vermiyorlar. bende şöförlü araç almak istiyorum
ama normal binek otomobil değilde cady tarzında bir araba almak istiyorum şartları nelerdir ?
bana yardımcı olurmusunuz ?

ötv muafiyeti ile alacaksanız %90 ve üstü raporunuz olmalı ayrıca söyledikleriniz ticari araç ve ötv düşük o şartla almanız değmez yani

rapor sıkıntım yok düşürmek için kime gittiysem sağolsunlar % 95 in altına düşmediler
bu tür araçların hepsi ticari mi :confused:

neredeyse evet ticari almanı önermem her sene muayene gerekiyor ve cdisci abimzin de belirttigi gibi ötv avantajı çok düşük deymez yani normal ötv sini ödeyip al satarken 5 yıl gibi şartlara maruz kalmazsın.

slm kendiniz de H sınıf ehliyet alıp araba kullanabilirsiniz bunun için raporda oran sınırlaması yok benim oranım %90 ehliyet aldım aynı şekilde %93 oranla ehliyet alan arkadaşım var bence bir kez daha deneyin

malesef bana uyan donanım almanyada paravan diye bir firma yapıyor videolarını site içinde görmüşsündür.
çok pahalı ayrıca sayın büyüklerimizin mevzuatları böyle bir aracı kabul etmiyormuş. (direksiyon yerine joystik sistemini) :(
yanlış hatırlamıyorsam %90 + ehliyet alamaz
teşekkür ederim

%90 raporu olanlar ruhsatta kamyonet yazan araçları alamazlar.otomobil veya minibüs yazması gerekiyor.

mesela doblonun panoraması alınabiliyor,dacıa loganın 7 kişilik versiyonu,diğer markaları bilmiyorum.

dr. yada heyet raporu ile h sınıfı ehliyet alir surucu olur derse ; özür oranının bir onemi yok.alirsiniz ehliyeti.bende % 90 engelliyim hemde kas hastası aldim ehliyetimi .sizinde belirttiginiz arabayı arabayı alma şansımız olsa super olur.
tek başina gir arabaya herşey jostikjde boyle arabayı kullanamayacak engelli yokdur herhalde.akulu sandelye kullanna herkes kullanır diyelim yanliş olmasın.amerikan mali var birde bende onu ekleyem .

http://www.izlesene.com/video/kas-hastalarina-ozel-arabalar/3067497

Arkadaşlar benim minibüste kamyonet yazıyor ve engelli arabası.Kızımın %90 raporu var.Onun üzerinden yurt dışından getirdim. beş yıl dolmak üzere. İsteyen olursa %90 rporu olana satabilirm. Fiyatını 17.5 çektim. slm. sitede ilanım var.

Üst Alt