Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam arkadaşlar çağrı merkezi müşteri temsilcisi olan kimler var?
İşimiz çok zor ama çok eğlenceli ve çokta komik.
Bazen şikayetçi olsamda işimi seviyorum
merhaba arkadaşlar
ben de üç ay çağrı merkezinde çalıştım
gerçekten çok zevkli bir iş hatta ilk bir
hafta boyunca çalışma süresi nasıl geçti
anlayamamıştım
cmc çagrı merkezinde calısıyorum.2 ay oldu hakıkaten ortam ve çalışma şartları olarak muntazan bir yer.gulcan83 kardeşimle beraber çalısıyoruz
o zaten gereken guzellikleri yazmış tsk
Zevkli ve eğlenceli olduğu kadar stresli bir meslek...
Bazen enterasan çağrılar geliyor çaktırmadan gülüyorsun bazen de sinirlenmemek için kendini zor tutuyorsun..
Herseye rağmen seviyorum
bende 2 seneden beri cagrı merkezi işini yaptım ama sıkıldım cok sıkıcı geldi bana sevmedim ama 2 sene yaptım 1 hafta öncede istifa ettim iş yerimden sıkıyor beni
Ben 10 sene Banka da 5 senedirde özel sektörde olmak üzere 15 yıldan beri yapıyorum ve işimi çok seviyorum. Benle başlayan çoğu arkadaş, şimdi başka sektörlerde....
Ben onlara söylemiştim, kolay meslek değil diye ama anlamadılar Birçok arkadaşın sinirden atıp fırlattığı kulaklığı çok gördüm bu meslekte. Ama sanırım benim sinirler alınmış, hiçbirşey hissetmiyorum.. Garip
selam
çağrı merkezinde değil ama santralde çalıştım zor değildi ama bazen insanlar bunaltıyodu
şu anda direktör asistanıyım çok dikkat gerektiren bi iş
asistan olan varmı ???
Bizler bir çok farklı çağrı merkezinde çalışanlar olarak, çağrı merkezi çalışanlarının kendi sorunlarını dile getirmesine ve bilince çıkartmasına aracı olmak için bir web sitesi oluşturduk. Site içeriğini zenginleştirmek için engelli çağrı merkezi çalışanlarının katkılarına ihtiyacımız var.
Çağrı merkezleri, son dönemlerde engelliler için mükemmel çözüm olarak gösteriliyor. Oysa ki mevcut mimari koşullar, çalışma temposunun yüksekliği, yöneticilerin rekabetçi anlayışı, düşük ücret politikası engellilere çözüm olmaktan uzak.
Sitemizde, çağrı merkezinde çalışan engellilerin taleplerini dile getirmek istiyoruz. Dolayısıyla, çağrı merkezinde çalışmış veya çalışmakta olan engelli arkadaşların deneyimlerine ihtiyacımız var. Bu konuda bize destek olmak isterseniz web sitemizin iletişim adresinden bana ulaşabilirsiniz.