Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Çağrı merkezinde çalışanlar, deneyimlerinizi yazar mısınız?

ebus.347

Üye
Konular
32
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar çok şükür bir yer çağırdı beni çağrı merkezi musteri temsilciliği için sigorta maaş prim var dedi çağrı merkezi nde daha önce çalışan var mı acaba

akks47 ben engelli statüde değilde normal statüde çalıştım çağrı merkezinde vardiyalı vs çalıştım, engelli kontenjan doluydu diye ben normal kişiler gibiydim yani

engelil arkadaşımız sabah 8 akşam 5 çalışordu
ben ise diğer arkadaşlarım gibi yine çalışma saatleri toplam da aynı ama 10 farklı vardiyada çalışıyordum bu gerçekten zordu. 2 yıl çalıştım toplamda
takım lideri de oldum ama sonra istifa ettim
dünyanın en zor 3. ncü mesleği seçildi

sen hangi çağrı merkezinde çalışacaksın bilmiyorum ama ben Turkcel ve Vodafone da çalıştım yani bir saniye susmuyor telefon
arayan kişiler hal hatır sormak için aramıyorlar seni, hepsi agresif yani yüzde doksanı öyle
bazıları da arayıp bilgi istiyor

genelde faturam neden yüksek geldi l...nn ş....rfz derler :)
yada kontörüm nereye gitti hırsızlar derler

ama işini severek yaparsan harika bir fırsat
zor iş çoğu bir kaç ay çalışıp kaçıyordu ben 2 yıl çalıştım, başka güzel bir iş bulduğum için ayrıldım yoksa takım lideri bile olmuştum
kariyer yapabilirsin istersen

engelli arkadaşımızı destek birimlerine veriyorlardı, yani daha çok müşteri şikayet kaydı oluşturmuş, onu beş kişi dinliyor önce bu arkadaşlar dinliyor bilgiler tabi eğitimliler, sende öyle olursun bence eğitim alırsın önce
bu kişiler gerçekten şikayet doğru ise yetkili kişiye yönlendiriyorlar
yani işleri süperdi, bizim gibi sürekli çağrı almazlardı

yani sabır işi dostum ALLAH yardımcın olsun

O zaman sen arayacaksın milleti galiba yanlış hatırlamıyorsam yani outbound ekibi diyoruz biz ona, yani onunda kendine göre zorluğu var tabi ama severek yaparsan hangi iş olursa olsun üstesinden gelirsin

Inşallah .. Bazı çağrı merkezleri maaş vermiyor Muş diye duydum inşallah öyle birşey olmaz

Bende 4 yıla yakın çalıştım çağrı merkezinde ilk 2 yıl full sonrasında parttime, bilirsin ki çoğu çağrı merkezi vardiyalı benim olduğum çağrı merkezinde engelli kadrosundaydım ancak pek bir ayrıcalık yoktu hatta en çok akşam ya da gece vardiyası verirlerdi öncelikle güzel bir ortamın olursa iş zor ve yorucu da olsa bir şekilde bir yere kadar gidiyor benim o sebep bu kadar sürdü ayrıca arkadaşların dediği gibi %90 sinirli uyus gıcık insanlar arıyor :) ayrıca çağrıların dinleniyor ona göre performansın ölçülüyor ve bir süreç oluyor genelde onun dışına pek çıkamıyorsun başlarda bana zevkli gelmişti çok değişik her telden insanla konuşuyorsun

fakat zamanla gerçekten ne kadar stresli yoğun ve beyin için yorucu bir iş olduğunu anlıyorsun vücut yorgunluğu dinlenince geçiyor lakin beyin yorgunluğu kolay kolay geçmiyor ben işten çıktıktan sonra bayağa bir zaman sessiz takıldım konuşma yetimi bir süre pek kullanmadım :D ve hala bu sebeptendir ki telle konuşmayı sevmiyorum.. Ama diyeceğim şu ki çalış, gerçekten zor bir iş ama hayatında bir o kadar da eğlenceli anılar kalacak :)

Teşekkür ederim Emel benim vardiyalı değil sabah 9 .30 akşam 19.00

Arkadaşlar ...aranızda Almancayı ana dili gibi konuşup yazıp okuyan ve ingilizde iyi konuşan varsa .... Lufthansa İnbound çağrı nerkezinde fırsat var... İzmir veya Antalya da... 7 haftalık eğitim den sonra ve iyice alışınca Home ofis..yani evden çalışma imkanı da var ..kendim şu an eğitimin son haftasındayım ve çok güzel bir takım, ödemeleri düzenli ve avantajları var... ilgilenen varsa lütfen bana yazın
hayırlısı olsun

Tavsiye ederim.Engelli kontenjanında çalışmıştım.Sabit vardiya çok iyi.Maaşda prim sistemi uyguluyolardı .İş hakkında ise sabır çok önemli ve her konuya hakim olup kendinden emin olman gerekiyor. Soruna odaklanıp konuya hakim ve kendinden emin olursan müşteriler kedi gibi oluyor :D Bende kredi satıştaydım kendine göre bi satış stratejisi belirlersen harika işler yaparsın. Ben aldıgım maaş kadar prim aldıgım zamanları hatırlıyorum.

Sabır ve sakinliğini daima korumalısın, aşırı derecede küfürler hakaretler işiteceksin ve bunları duymayıp karşındaki insanı sakinleştirmek için sizin psikolog olmanız lazım. Ben resmi bir kurumun santraline baktığım dönemde çağrı merkezimizle aynı oda içerisindeydik, bayan arkadaşlarım zaman zaman sinir krizi geçirip ağladıkları oluyordu. Tabi ki bizimki resmi kurum olduğu için daha çekilmez oluyordu. Benimde çağrı merkezinden farkım yoktu santraldeyken. İşitmediğim küfür, hakaret, dert dinlemesi, ağlayan, derdini anlatan bir sürü insan ve sabırla yardımcı olmalısınız... ( Ben işten çıktıktan sonra akşam eve gittiğimde sadece müzik açıp dinliyordum, kimseyle konuşasım gelmiyordu )

8 yıldır bende çağrı merkezinde çalışıyorum. İlk başlarda her anlamda zorluk çekebilirsiniz insanlarla uğraşmak gerçekten çok zor ama bir süre sonra alışıyorsunuz. Konuşmak terapi gibi gelmeye başlıyor zamanla. Söylenen kötü sözleri duymayıp önemsemezseniz işinizi severek yaparsınız. Her işin zorluğu oluyor çünkü bu olmasa başka bir işte başka zorluklar oluyor kolay bir iş yok. Şimdiden hayırlı olsun

Bana olmaz bu iş heralde girsem:D

Ne diyon der kapatrdım:))

Bende çağrı merkezinde çalışıyorum ama sizin bildiklerinizden biraz farklı daha rahat...
Lakin sizin bildiğiniz çağrı merkezinde ben çalışamazdım heralde kafayı yerdim.
Agresifim bide müşteri çattığından bende ona çatıyorum :D Genel müdür ile aynı kattayız duyuyor bazen papaz oluyoruz.
:)
Ama sana tavsiyem en az 6 ay 1 yıl çalışmaya çalışki deneyimin olsun dostum.

Küfrü bırak bagırmasına bile izin vermiyiceksin. 1. uyarını yapıp hemen konuya dön devam ederse 2. uyarını yap yine hemen konuya dön 3.de aynısı yaparlarsa bu şekilde çağrıya devam edemiyorum de çat diye kapat dümen senin elinde kendinden emin ve konuya hakim olman yeterli

Bugün başladım ama çok kafama yatmadı satacagimiz ürünler ömer Coşkun ürünleri ne yapacağım bilmiyorum

Evet biraz garip olmuş :) biraz çalışın isterseniz baktınız olmadı çıkarsınız

7 yıl oldu acayip yogunuz ekpss de atanıncaya kadar tam gaz devam

2 Defa eğitime gittim farklı yer farklı iş yeri. Kafama yatmadığı için başlamadan başka iş bakmaya başladım. Tatil günlerinin olmaması, eksikliği büyük dezavantaj.

Merhaba ben de çağrı merkezlerinin aradığı kriterleri öğrenmek istiyorum hangi çağrı merkezi sizin ve lise mezunu olmak gerekiyor mu bana yazarsanız sevinirim

Çağrı merkezinde çalışmanın artı ve eksileri nelerdir?

Arkadaşlar merhabalar çagrı merkezinde çalışmanın artıları eksileri ve çalışma saatleri nasıl ? Evden çalışabiliyormuyuz?

2 defa çağrı merkezi eğitimi aldım. Bana göre olmadığını anladım. Yapılacak, çekilecek dert değil bana göre. Evden çalışma durumu çalışacağın şirketine göre değişir bence. Ama çalışılır diye düşünüyorum malum yaşadığımız anlar virüsün olduğu yıllar.

Çağrı Merkezi - Call Center'da 10 sene çalışmış biri olarak psikolojinizi bozmak istiyorsanız tam size göre bir iş demektir. Türkiye'de ki bireylerde empati yeteneği sıfır civarında olduğu için telefonda veya yüz yüze olmayan görüşmelerde kaba ve saldırganca tutumlara maruz kalırsınız. Satış yani Outhband daha yoğun olsa da performansınıza ve şirketin kurumsallığına göre iyi para kazanabilirsiniz. İnbound yani sizi arayan çalışma şekli ise oldukça yıpratıcıdır çünkü müşteri veya talep eden kişi olduğu için sizin ona hizmet etmek veya sorununu anında çözmeniz gerektiğine inanarak görüşme yapar. Her iki birimde oldukça yoğundur. Ben TürkTelekom'da çalıştığım dönemde günde 200 ila 300 kişi ile görüşüyordum.

çağrı merkezinde çalışmak istiyorsanız insan kaynakları bordro özlük gibi birimlerde çalışmanı tavsiye ederim bende 3 yıl bir bankanın harcama itirazlarına baktım. Robot gibi oldum artık ama ik ya engelli kadrosu açıldı iyi çalıştığım için beni seçtiler. Gelen iş başvurularını sisteme işliyor , işe gireceklerin evraklarını çıkarık imzalatıyor servis yemek gibi bilgileri veriyordum. Sorumlular işlerini bana kitlemeye kalkınca istifa ettim. Dediğim birimleri tavsiye ederim inbound outnound gibi birimler gerçekten zor.

Arkadaşlar tecrübelerinizi paylaştıgınız için çok saolun..girmeyi düşünüyordum.. insanlarla ugraşmak saglam bi psikoloji istiyor diye düşünüyorum

Arkadaşlar beni aradılar istanbuldan çağrı merkezi ben sakaryadayım eğitim süreci sonrası ben bilgisayarı sakaryaya götürsem sorun çıkarırlar mi

Üst Alt